INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EXPLICATIE

Mircea Lucescu: "A trebuit să refuz Turcia"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Invitat la Istanbul cu ocazia premierii celui mai bun sportiv din Turcia, Mircea Lucescu a recunoscut că au existat discuţii să preia reprezentativa Semilunii.

 

"Am primit o ofertă, dar pur şi simplu a trebuit să o refuz. Chiar nu aveam cum să accept acest post", a răspuns tehnicianul român la întrebările jurnaliştilor turci. El a precizat că "în contractul meu cu Şahtior nu este stipulată nici o condiţie în care pot să plec, aşa că eu nu pot părăsi echipa din Doneţk decît la expirarea acordului".

 

La clubul "minerilor", Lucescu are un sarariu stagional de 3,5 milioane de euro. Din iulie, "naţionala" Turciei va fi pregătiră de olandezul Guus Hiddink.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  09 Martie 2010, 15:25

Miroase a autoelogiere de pute ... si asta inainte de a se risipi duhoarea persistenta de la cea precedenta, aia cum ca echipele cu cel mai bun joc din lume sunt Barcelona si Sahtior ; cade iarasi in penibil, fiindca incearca sa mascheze evidenta : deja a ratat principalele tinte pentru sezonul asta (nu a trecut de grupele Ligii Campionilor, cum trambita prin iulie 2009, a iesit din carti si in UEFA Ligue); daca luam in considerare si faptul ca in campionatul Ucrainei gafaie dupa Dinamo Kiev ...

treispre10
treispre10  •  09 Martie 2010, 14:41

Mircea Lucescu a refuzat nationalele Turciei , Ucrainei , urmeaza Rusia : pe cand Anglia , Franta , Germania sau Olanda ? Ceea ce debiteaza Mircea Luceascu s-ar incadra la categoria filme : Fantasy , SF !

 •  09 Martie 2010, 14:37

spread love it's the Brooklyn way

Vezi toate comentariile (6)
Comentează