INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

VIDEO Fanilor nu le-a venit să creadă! Gestul făcut de Mircea Lucescu către tribună în timpul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 01 martie 2021 11:42 / Actualizat luni, 01 martie 2021 12:14

Dinamo Kiev este lider în Ucraina, cu 37 de puncte în 16 meciuri, și este calificată în optimile Europa League, dar Mircea Lucescu nu are viață ușoară cu fanii echipei.

Relația tensionată dintre fanii lui Dinamo Kiev și antrenorul de 75 de ani continuă, în ciuda rezultatelor bune al echipei. 

La meciul câștigat cu Lviv, fanii ucraineni au scandat împotriva antrenorului, iar acesta a răspuns într-un mod care i-a lăsat fără replică.

Suporterii liderului din Ucraina au scandat „Lucescu, go away! (n.r- Lucescu, pleacă!”, dar „Il Luce” nu a fost afectat. Acesta i-a salutat pe ultrași, spre surprinderea lor, iar fanii s-au oprit brusc din scandări.

VIDEO Mircea Lucescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Răzvan Raț: „Îmi venea să-i dau cu ceva în cap! Așa m-am gândit”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Poveste genială cu Ianis Zicu în rolul principal: „M-au chemat la masă: «You want to eat dog?!». Rață? Merge!”

Răzvan Marin are speranțe de salvare » Românul, apreciat de Gazzetta dello Sport, după Crotone - Cagliari 0-2: „S-a apărat solid, sacrificând aportul ofensiv”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
valentindragobete
valentindragobete  •  01 Martie 2021, 15:04
Postat de valentindragobete pe 01 Martie 2021, 13:24

Dinamu-i același fie ca-i in Romania, fie ca-i in Ucraina ! N-are nimeni pretenții la alde d-astia cu ID la genunchiul broaștei ...

Sa nu sara niște nenea ca proasta-n intersectie, la *** IQ este, evident, ID cu D de la dinam ca sa nu-si uite originile !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  01 Martie 2021, 13:24
Postat de Sorin Postelnicu pe 01 Martie 2021, 12:20

Lipsă de cultură... Mojici.

Dinamu-i același fie ca-i in Romania, fie ca-i in Ucraina ! N-are nimeni pretenții la alde d-astia cu ID la genunchiul broaștei ...

1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  01 Martie 2021, 12:20

Lipsă de cultură... Mojici.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează