INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO MOSCOVA

Mircea Lucescu: "Dinamo Moscova e un club mare, potrivit pentru Dan Petrescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 18:20

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior Doneţk, a vorbit despre posibilitatea ca Dan Petrescu să îi preia pe ruşii de la Dinamo Moscova.

"Dinamo Moscova este un club mare, este potrivit pentru Dan Petrescu. E o şansă mare, depinde doar de el să aibă succes. El trebuie să pună la punct echipa, deşi va fi greu că n-a făcut pregătirea, n-a făcut el selecţia.

Dar vine cu entuziasm şi cu cunoaşterea foarte bună a campionatului rus. Eu îl urmăresc cu simpatie şi îi urez mult succes", a spus Mircea Lucescu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
robert1205
robert1205  •  14 August 2012, 21:06

Dinamo Moscova era inainte de 1990 in top U.R.S.S. cu Spartak Moscova, Torpedo Moscova , Dinamo KIEV, Dinamo Minsk, Dinamo Tbilisi.

submarina
submarina  •  14 August 2012, 19:20
Postat de ciocaneanu pe 14 August 2012, 18:32

Rusii sint prea rasisti si infatuati sa-l ia pe Petrescu. Nu va imbatati cu apa rece!

Sunt de aceeasi parere!...totusi, presa sportiva din Rusia (eurosport.ru), dar si gubernatorul regiunei krasnodar, spun ca Dan Petrescu va semna cu o echipa de top din Premier League din Rusia, ramane de vazut...

the_rite
the_rite  •  14 August 2012, 19:00

Tot vroia Dan petrescu sa ajunga la Dinamo!! Uite ca acum a reusit....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează