INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, sumă fabuloasă blocată în conturile din Ucraina » Care e adevăratul motiv pentru care n-a plecat de la Șahtior

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 21:09

Mircea Lucescu are probleme mari la Donețk. Antrenorul de 70 de ani are nu mai puțin de 20 de milioane de euro blocate în Ucraina, anunță presa turcă.

Conform aceleiași surse, banii reprezintă suma cîștigată în cei 11 ani în care Lucescu a pregătit-o pe Șahtior. Măsura blocării banilor vine după ce Guvernul de la Kiev a dat o hotărîre prin care permite să fie scoși din conturi maximum 500.000 de euro anual.

Publicația Haberi Yakala scrie că acesta este principalul motiv pentru care Mircea Lucescu n-a părăsit-o pe Șahtior, deși a avut o ofertă foarte bună de la Trabzonspor. Antrenorul român ar vrea să plece din Ucraina cu toți banii.

3.500.000 €anual cîștigă Mircea Lucescu la Șahtior

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
submarina
submarina  •  18 Ianuarie 2016, 12:35
Postat de robertino2 pe 17 Ianuarie 2016, 22:48

Fii sincer, cat ai dat pe submarin?

Salut. Daca sincer, mai mult costa intretinerea...mult mai mult...imi da mari batai de cap. Si rubla a decazut tare fata de dolar si euro in ultimele doua saptamani. Greu, greu...:)

the_gunner
the_gunner  •  18 Ianuarie 2016, 09:26

O situatie temporara numai ! Guvernul ucrainian tinteste clienti cu sute de milioane in cont ,gen Ahmetov . In plus, masura este ilegala si poate atrage dupa sine sanctiuni de care Ucraina in nici un caz nu are nevoie . Mai ales in timpurile de acum ! Pe de alta parte , frumos Lucica ! Felicitari meritate ! De la pustiul cu tenisi rupti la multi-milionarul de acum ! Bravo ! Nu baga in seama invidiosii . Sint cei care n-au dupa ce bea apa , nu-i asa ? D-zeu stie bine cui ii da si cui nu !

1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  18 Ianuarie 2016, 07:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează