INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Mircea Rednic a semnat cu noua echipă! Primește un salariu uriaș și se va lupta cu Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 13:30

Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat azi un contract cu echipă Al Faisaly din Arabia Saudită.

Negocierile dintre cele două părți au fost lungi, iar antrenorul a semnat un contract pe un an, în prezența fiicei lui, agentul de fotbaliști Luana Rednic, și a avocatului Dan Idita. La Al Faisaly Mircea Rednic va avea un salariu de 1,4 milioane de euro anual, plus bonusuri, și-l va avea adversar pe Marius Șumudică, care este la Al Shabab.

Lotul celor de la Al Faisaly este cotat de transfermarkt la 12,13 milioane de euro. Cel mai bine cotat jucător este mijlocașul brazilian Luis Gustavo, 1,40 de milioane de euro. Al Faisaly a terminat sezonul trecut pe locul 6, cu 36 de puncte în 26 de meciuri. Printre foștii antrenori ai echipei se numără Zlatko Dalici, actualul selecționer al Croației, Toni Conceicao, fost antrenor la CFR Cluj, Brașov și Astra, și Liviu Ciobotariu.

Mircea Rednic era liber de contract din februarie, după ce a plecat de la Mouscron. De-a lungul carierei, Rednic a mai antrenat la Rapid, FCM Bacău, Al Nasr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj și Gent.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează