INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Mircea Rednic, la un pas de revenirea în Belgia: „Sunt în discuții avansate” + De ce e supărat pe Gică Hagi

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 14:01 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 14:10

Mircea Rednic, 59 de ani, e liber de contract după plecarea de la Viitorul. Antrenorul spune că negociază revenirea pe banca unei echipe, una pe care a mai antrenat-o în trecut, Mouscron, din Belgia.

„A preluat altcineva echipa, un fost jucător, coleg cu care am jucat la Standard Liege, el m-a sunat. Să vedem… Eu oricum am vrut să mă întorc în Belgia. 

Și, în plus, e o oportunitate, eu întotdeauna mi-am dorit să mă implic într-un club, și ca antrenor, și financiar, sunt condiții foarte bune, au o academie de fotbal peste ce e aici la noi în țară, sunt susținuți și de primărie, e strategic bine așezat la granița cu Franța, e o chestie interesantă. 

Să vedem, sunt în discuții avansate, dar n-am luat încă o decizie…”, a mărturisit Rednic într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

Rednic a mai antrenat de 3 ori în Belgia: 

  • Standard Liege (2012-2013)
  • Gent (2013-2014)
  • Mouscron (2016-2018)

Rednic, supărat pe Hagi

Deși spune că nu vrea să vorbească prea mult despre perioada petrecută la Viitorul lui Gică Hagi, Rednic nu ascunde că a fost dezamăgit de felul în care oficialii echipei din Ovidiu s-au purtat cu el.

„Ce m-a deranjat e felul în care am fost demis, mai era un singur meci din campionatul regulat și pe care l-au și pierdut, deci putea să se ia o decizie după acel meci. Asta m-a deranjat, restul, să fie sănătoși!

El (n.r. - Hagi) știe foarte bine cum s-au pierdut meciurile alea, am avut 7 jucători lipsă, dintre care vreo 4 cu Covid, doi accidentați, și meciul cu Botoșani, și meciul cu Iași, și am fost nevoit să folosesc mulți jucători tineri. 

În fine, eu asta o iau ca pe o experiență, dar m-a deranjat felul, decizia care s-a luat, mai erau trei zile, nu murea nimeni. Și s-a adeverit că nici ei n-au câștigat meciul ăla, după aia. Nu murea nimeni dacă mai era un meci”, a mai spus antrenorul pentru sursa citată.

De-a lungul carierei, Rednic a mai antrenat Rapid, FCM Bacău, Al-Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, CFR Cluj, Al-Faisaly, Politehnica Iași

GSP LIVE. Ioan Sdrobiș nu îl menajează pe Mircea Rednic: ”Și-a diluat calitatea, s-a ocupat cu alte treburi”

Citește și alte articole:

Dorin Rotariu negociază cu o echipă importantă! Unchiul său, Iosif Rotariu, a făcut anunțul: „Este vorba despre o echipă din cupele europene”

EXCLUSIV Edward Iordănescu, interviu cu cărțile pe față: de ce a plecat de la CFR Cluj, ce condiții pune viitoarei echipe și ce spune despre națională

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
nicu72
nicu72  •  13 Iunie 2021, 08:29
Postat de cirus11 pe 12 Iunie 2021, 16:14

Scuze, scuze... un antrenor slab care a scos rezultate doar cu sprijin puternic din partea patronilor pe cai necurate.

Inca un nimeni care arunca noroi in oameni realizati, din frustrarea ca el e un nimeni. Normal trebuia sa fii cenzurat, pentru ca faci acuzatii grave nedovedite, dar deh, la ziarul asta se permite...

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  13 Iunie 2021, 00:07

Un distrugator de cluburi si fotbalisti romani un disperat dupa bani combinatii si combinatori

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  12 Iunie 2021, 19:22
Postat de cirus11 pe 12 Iunie 2021, 16:14

Scuze, scuze... un antrenor slab care a scos rezultate doar cu sprijin puternic din partea patronilor pe cai necurate.

Pana una alta, acest antrenor "slab" e cam cel mai bun la titluri castigate dintre romani. Si stie sa si vorbeasca. Si asa cum e el slab, a afus la Iasi nicte no-name de jucatori, alde Omoh si Luckassen, de au salvat echipa aia dupa dezastrul lasat de Prunea. La Dinamo a fost asa de slab ca era e primul loc in play-out inainte sa dea liber tuturor titularilor in ultimele 2 etape si sa termine pe locul 3, fapt ce i-a fost reprosat de Negoita cand l-a data afara. Si au venit apoi Prunea si Neagoe de au facut un lot muuuult mai bun, nu??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează