INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DINAMO KIEV

DINAMO KIEV. Mircea Rednic nu înțelege decizia lui Mircea Lucescu: „Nu-l învăț eu ce să facă, dar n-aș fi semnat”

Mircea Rednic +17   FOTO
Mircea Rednic

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 18:23 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 18:45

Mircea Rednic (58 de ani) a comentat decizia lui Mircea Lucescu (75 de ani) de a accepta oferta celor de la Dinamo Kiev. „Puriul” nu înțelege motivul pentru care „Il Luce”, fost antrenor la Șahtior, a acceptat oferta venită de la Igor Surkis. 

Rednic, fost jucător și antrenor la Standard Liege, spune că a fost ofertat în trecut de rivala Anderlecht, dar a refuzat propunerea respectivă.

Eu sunt tânăr, dar eu niciodată nu m-aş duce să antrenez Anderlecht. Am jucat atât timp la Standard, vorbesc dacă ar fi să mi se propună. Şi au fost discuţii când eram la Standard, deci nu se pune problema. 

Acum nu-l învăţ eu pe nea Mircea ce trebuie să facă. El a simţit că trebuie să meargă acolo, întrebaţi-l pe el. Eu îi urez doar succes”, a declarat Rednic, potrivit TV Telekom Sport. 

Răzvan Raț, bulversat după ce Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo Kiev

„M-a surprins că nea Mircea a ales să o antreneze pe Dinamo Kiev. Am aflat din presă. Nu îi va fi uşor, este un moment de răscruce pentru cei de la Dinamo, dar cred că o să îi ajute. Când am jucat în Spania (n.a. la Rayo Vallecano), m-a vrut Dinamo Kiev şi pe mine, au fost discuţii, dar i-am refuzat din start. 

Nu puteam să mă duc acolo! Şahtior este parte din mine, din ADN-ul meu. Am rămas un fan înfocat al lui Şahtior, îi urmăresc şi acum”, a mărturisit Răzvan Raț, potrivit Prosport. 

FOTO. Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev

+13 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

S-au împăcat definitiv Mircea Lucescu și Mircea Rednic? Dezvăluirile unui apropiat, după conflictul de amploare de anul trecut

Răzvan Raț, bulversat după ce Mircea Lucescu a ajuns la Dinamo Kiev: „M-au vrut și pe mine, dar Șahtior face parte din ADN-ul meu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
markksson
markksson  •  27 Iulie 2020, 02:43

„Eu sunt tânăr, dar eu niciodată nu m-aş duce să antrenez Anderlecht. Am jucat atât timp la Standard, vorbesc dacă ar fi să mi se propună ...". Mircea, sunt convins ca nu ai de ce sa iti faci griji.

gigelos
gigelos  •  26 Iulie 2020, 21:44

Vezi Clinceniul , lasa-l pe Lucescu .***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

486296171535958
Nelu Stanciu  •  26 Iulie 2020, 21:19

Chemarea lui Stalin, tatăl vostru al tuturor !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează