INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Alexandru Cicâldău, scos de Fatih Terim din primul „11” al Galatei pentru meciul cu Marius Șumudică » Decizia în cazul lui Moruțan

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan // foto: Imago Images
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 12:58 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 13:47

Presa din Turcia anunță că Olimpiu Moruțan (21 de ani) va fi titular în meciul dintre Yeni Malatyaspor și Galatasaray din această seară.

  • Începând cu ora 18:00, Yeni Malatyaspor, echipa antrenată de Marius Șumudică, primește vizita vicecampioanei Galatasaray, la care evoluează mijlocașii români Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport.

După ce a început ca rezervă ultimul meci al roș-galbenilor, 4-2 cu Marseille în Europa League, Olimpiu Moruțan se pregătește să revină în primul „11” al echipei din Istanbul.

Marius Șumudică, vulcanic înainte de meciul cu Galatasaray: „Eu vreau să fac mâncare, dar dacă n-am ingrediente? Aștept transferurile ca un nebun!”
TURCIA
Marius Șumudică, vulcanic înainte de meciul cu Galatasaray: „Eu vreau să fac mâncare, dar dacă n-am ingrediente? Aștept transferurile ca un nebun!”

Olimpiu Moruțan, anunțat titular la Yeni Malatyaspor - Galatasaray 

Presa locală îl anunță pe mijlocașul transferat de la FCSB titular în această seară, în vreme ce Alexandru Cicâldău, cu gol și pasă de gol contra lui Marseille, ar urma să fie odihnit, mai ales că a acuzat probleme medicale la partida europeană.

„În locul lui Cicâldău va juca compatriotul său, Moruțan, care se așteaptă să fie în primul 11. Românul încearcă să-și îmbunătățească evoluțiile chiar mai mult, după ce și-a informat antrenorul că s-a adaptat la Super Liga Turciei”, scrie Fotomac.

De la transferul la Galatasaray, Olimpiu Moruțan a adunat 16 meciuri, în care a contribuit decisiv la 6 goluri: de 3 ori a înscris, de 3 ori a pasat decisiv.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Visul frumos s-a terminat pentru Tătărușanu » Anunțul făcut astăzi de Pioli

Valentin Mihăilă s-a accidentat din nou! Ratează primul meci sub comanda noului antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
lake1001
lake1001  •  28 Noiembrie 2021, 15:35

Cicăldău nu a fost scos de Terim, el este menajat. Ce mişto manipulaţi lumea puţină care vă mai citeşte ziarul. Salutări de la Daum.

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  28 Noiembrie 2021, 14:34

Acum vreo 2-3 zile voi il dadeati capitanul echipei

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close