INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Mutu: 9 goluri din 9 meciuri!

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2008 00:00

Adi Mutu înscrie pe bandă rulantă. Ultima reuşită a Briliantului de la Fiorentina a venit aseară, în 16-zecimile Cupei UEFA cu Rosenborg.

Mutu a fost omul meciului Rosenborg - Fiorentina. După un sfert de oră de joc, atacantul român a marcat din pasa lui Montolivo şi a adus victoria echipei sale în deplasarea din Norvegia.

Mutu a ajuns la cota 9 goluri din tot atâtea meciuri oficiale în 2008 şi este cel mai în formă jucător al grupării Viola. După 1-0 cu Rosenborg, Fiorentina este favorită la calificarea în optimi în returul programat pe 21 februarie în Peninsulă.

sursa Realitatea TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
 •  15 Februarie 2008, 18:45

LOL babuineeee da frustrat mai esti ba nene, cauti pe net si te dai jmecher in comentarii si mai copiezi si de la ceilalti ca sa faci poante LOL :))) las-o dracu ca esti prost rau, e cel mai bun pe care-l avem si trebuie laudat pentru ce reuseste. si reuseste multe, sa marchezi un gol in ziua de azi e extrem de greu, talent, anticipare, psihic, calm, fizic bun, concentrare si multe altele. n-ai tu treaba cu intelesu, du-te-acas si taci de unde apareti frate, ratatii dracu...

 •  15 Februarie 2008, 18:41

era vorba de ortografie, ai inteles tu...

 •  15 Februarie 2008, 18:24

Nu stiu de unde ai inteles tu ca nu am terminat scoala. Virgula nu se pune inainte de "si" asa cum ai pus-o tu iar "sti" e de fapt "stii". In general nici eu nu sunt atent chiar la orice amanunt de gramatica atunci cand scriu dar tu faci niste greseli mari.(sincer sa fiu scrii destul de corect fata de altii de aici:D, uneori ma crucesc cand citesc) Daca eu ma plasez intre scursurile societatii cum zici tu inseamna ca standardele tale sunt foarte inalte. Ai putea sa-mi dai o dovada a intelepciunii tale si sa nu-mi mai raspunzi. Cat despre "gandire" atata vreme cat argumentele tale sunt mai slabe sau inexistente inseamna ca esti cel mult la acelasi nivel cu mine ;) Si inca o chestie: nici eu nu l-am placut multa vreme pe Mutu si poate ca om nu-l plac nici acum. Pe de alta parte ca fotbalist in momentul asta Mutu duce nationala Romaniei in spate iar asta a spus-o Marco van Basten.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează