INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  A SUFERIT LA TV

Mutu a făcut criză de nervi după eşecul Fiorentinei!

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Atacantul viola s-a consumat departe de terenul la meciul restanţă pierdut de echipa sa aseară, 1-2 cu AC Milan. Suspendat pînă la dictarea unui verdict în cazul dublei testări pozitive cu sibutramină, Mutu a acuzat eroarea arbitrului Rosetti, care a influenţat rezultatul final.

 

Faza incriminată s-a petrecut cu cîteva minute înainte ca Pato să dea golul victiorios. Thiago Silva l-a faultat pe Montolivo aproape de linia de fund, dar Rosetti i-a făcut semn să se ridice, lăsînd jocul să curgă. Mingea a ajuns la Keirrison, care l-a nimerit pe Abbiati din careul mic, în unghi. Arbitrul s-a apărat, susţinînd că a lăsat avantaj, dar Fiorentina a ratat. Milan s-a apropiat la 4 puncte de Inter şi Fiorentina a ratat şansa de a reveni în lupta pentru Champions League.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
varza00
varza00  •  25 Februarie 2010, 16:08

Ii trebuia un motiv sa ia ceva "calmante".. In alta ordine de idei, voi chiar nu aveti ce scrie in foaia asta?

shining
shining  •  25 Februarie 2010, 15:21

De unde oare scoateti 'articolele' astea?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează