INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UDINESE - FIORENTINA 2-1

Mutu în meciul cu Udinese: "Nu e nimeni care să mă ajute?" :X Vezi ce note a primit românul pentru prestaţia sa!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Site-ul fiorentinanews.com notează că atacantul Adrian Mutu nu a putut face mai mult în duelul cu cei patru fundaşi adverşi în partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o în deplasare, scor 1-2, cu Udinese, în etapa a 16-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 6 lui Mutu. "Prestaţia Fiorentinei se poate rezuma la ce a spus Mutu pe teren: Hei, nu e nimeni care să-mi dea o mână de ajutor?". Apelul său nu a fost auzit de colegi, Fiorentina părând o echipă blazată. Mutu nu a putut face mai mult în duelul cu cei patru fundaşi adverşi", a scris fiorentinanews.com.

Agenţia Datasport şi site-ul firenzeviola.it l-au notat cu 5,5 pe atacantul român. "Singur în ofensivă, Mutu nu a mai fost periculos. Zapata, Coda şi Benatia l-au controlat fărăr probleme. În final a devenit extrem de nervos", a scris Datasport.

"A intrat pe teren mult prea nervos şi a luat galben la un fault dur asupra lui Zapata. A fost izolat şi a avut prea puţine baloane disponibile. S-a văzut foarte puţin în joc şi pentru că s-a mişcat încet. Static", a notat firenzeviola.it.

Site-ul calciomercato.it i-a acordat nota 5 lui Adrian Mutu. "Abandonat printre fundaşii adverşi, românul nu a intrat prea mult în combinaţii", a scris calciomercato.it.

În schimb, site-ul calciotoscano.it l-a notat cu 4 pe atacantul român. "Mutu nici nu a existat pe teren", a scris calciotoscano.it.

Mediafax

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (2)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Decembrie 2010, 11:30

Nu poti spune "toscanii"! Experientei tale i se poate opune si experientele pozitive ale altora. Oricum, prefer Toscana chiar si Romei!

riccardo1966
riccardo1966  •  12 Decembrie 2010, 15:02

Toscanii oricum sant niste RASISTI in confrunt cu noi romanii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează