INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ÎNCĂ O CONFIRMARE

Mutu îşi păstrează numărul 10

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Chiar dacă este suspendat, atacantul român nu-şi pierde tricoul favorit la Fiorentina. Echipa toscană va juca fără numărul 10 pînă pe 28 octombrie, cînd expiră sancţiunea pentru consum de sibutramină a lui Mutu.

 

În această seară, Adrian a aflat că din etapa a 9-a va reveni în teren purtînd numărul din sezoanele trecute. E încă o dovadă că, după accidentarea gravă suferită de Jovetici, care ar putea rata tot sezonul, Mutu devine om de bază la Fiorentina, patronul Andrea Della Valle anunţînd ieri că "Briliantul" nu mai e de vînzare. Altfel, Mutu nu face deplasarea la Londra pentru amicalul cu Tottenham. Conducerea Violei n-a apucat să ceară la Ligă derogarea pentru ca românul să fie folosit în partidele de verificare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ravanelly
ravanelly  •  06 August 2010, 22:34

CE TOT IL PUPATI ATAT IN FUND? PANA LA URMA E VIATZA LUI SI CARIERA LUI IN JOC NU A VOASTRA. CUM SE BASE MUTU PUTIN CUM PRO-STI MERG REPEDE SA DEA CU NASUL. FITI VOI MAI BUNI ANONIMILOR. NU STITI ALTCEVA DECAT SA CRITICATI. VOI SUNTE-TI MAI BUNI? REVINO MUTULE SI MAI DA-LE O PALMA LA TONTI ASTIA CARE CRITICA SA VEZI CUM IAR INCHID GURA!

aki09
aki09  •  06 August 2010, 22:10

daca nu era creştin fara ş, mutu putea fi intr-adevar Il Fenomeno.... dar domnia si prostia se platesc :(

Vezi toate comentariile (2)
Comentează