INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENOA - FIORENTINA 2-1

Mutu, printre cei mai slabi de pe teren în Genoa-Fiorentina, 2-1: "Părea că se gîndeşte în altă parte"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2009 00:00

Atacantul român Adrian Mutu a fost integralist pentru Fiorentina în partida pierdută în deplasare cu Genoa, scor 1-2, dar prestaţia sa a fost criticată de presa italiană, el fiind de altfel considerat unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren, alături de Jovetic.

"Mutu a părut că se gândeşte în altă parte şi nu are mintea la jocul cu Genoa. Cu siguranţă prestaţia sa nu îl ajută pe tehnicianul Cesare Prandelli să găsească o soluţie viabilă pentru atacul Fiorentinei. La fel de şterşi ca Mutu au fost şi Jovetic sau Gilardino, cei 'trei tenori' din atacul echipei nereuşind mai nimic. În acest joc, orchestra s-au auzit mai bine decât tenorii, care au făcut puţin zgomot. Ironia este că Fiorentina a jucat destul de bine, chiar şi fără ca aceşti 3 oameni să fie într-o formă extraodinară", scrie site-ul fiorentinanews.

FirenzeViola notează că Adrian Mutu nu s-a regăsit în acest meci, nu a fost ajutat nici de colegii săi din atac, Jovetic şi Gilardino, iar ofensiva Fiorentinei a stat pe umerii oamenilor de la mijlocul terenului. "Cu mai mult noroc, Fiorentina ar mai fi putut marca un gol, dar acesta e fotbalul. Echipa a arătat din nou un joc bun, plin de personalitate, iar acum s-a demonstrat încă o dată că rezultatul de la finalul partidelor nu reflectă întotdeauna prestaţiile din teren".

Gazzetta dello Sport a amintit faptul că Adrian Mutu a reuşit să marcheze 3 goluri într-un joc din Serie A cu Genoa disputat sezonul trecut, dar că în acest joc nu a reuşit să facă mai nimic, fiind considerat unul dintre cei mai slabi oameni de pe teren.

Într-un top al notelor primite după acest meci, atacantul român a avut o medie de 5,31, mai slab decât el fiind doar tânărul Jovetic, cu 5,18.

Fiorentina a fost învinsă, miercuri seară, în deplasare de Genoa, scor 2-1, partidă ce a contat pentru etapa a 10-a a campionatului italian.

NewsIn

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (6)
 •  29 Octombrie 2009, 16:20

Era cu gandul la zeama de varza; il ardea la stomac! Pun pariu ca Mutu va ajunge la bulau. Nu prea am argumente dar dau in scris ca individul asta va ajunge la mititica in vreo 3 anisori.

eu__
eu__  •  29 Octombrie 2009, 14:34

nu unde ii era gandul, dar la consuelo sigur nu! :P :)

 •  29 Octombrie 2009, 13:45

Mda,cam stim noi unde era cu gandul?!?!?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează