INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IOAN BECALI ÎNTĂREŞTE

"Mutu se simte bine şi rămîne la Fiorentina"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 august 2010 00:00

Fratele impresarului atacantului român a confirmat azi, într-o declaraţie acordată postului toscan Radioblu, că Mutu nu se va transfera.

 

"Adrian se simte bine, se antrenează cu entuziasm şi se înţelege bine cu Mihajlovici. Sperăm ca, după ce va reintra în octombrie, cînd îi expiră suspendarea pentru doping, să facă un sezon bun. Cît priveşte chestiunea legală, nu sînt noutăţi, dar stăm permanent în contact cu avocaţii. Mutu va rămîne sigur la Florenţa", a spus Giovanni Becali.

 

Referirea era făcută la problema amenzii de 17 milioane de euro pe care Adrian trebuie s-o plătească lui Chelsea, caz în care s-a implicat şi FIFPro, sindicatul fotbaliştilor profesionişti, cerînd ajutorul FIFA pentru ca Blatter să medieze o înţelegere cu Abramovici, patronul lui Chelsea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează