INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Mutu va purta o atelă

Articol de GSP - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Atacantul formaţiei italiene Fiorentina, Adrian Mutu, va avea genunchiul stâng imobilizat de o atelă timp de trei săptămâni, după accidentarea suferită duminică, în meciul cu AS Roma, a anunţat medicul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, informează FRF.

Medicul echipei naţionale Pompiliu Popescu a purtat luni la prânz o nouă discuţie, la telefon, cu Adrian Mutu. Diagnosticul care a fost pus în urma accidentării suferite duminică de internaţionalul român, în meciul cu Roma este întindere a ligamentului colateral intern al genunchiului stâng.

Drept urmare, genunchiul va fi imobilizat de o atelă timp de trei săptămâni, în paralel urmând să fie efectuat şi procesul de recuperare. Apoi, Adrian Mutu va putea să reia antrenamentele şi va fi apt de joc după alte 7-10 zile.

Atacantul român s-a accidentat, duminică, în minutul 39 al partidei cu AS Roma, din campionatului Italiei, după un duel cu portarul advers, Doni, şi nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit patru minute mai târziu de Papa Waigo.

Adrian Mutu ar putea rata astfel meciul amical din 26 martie contra naţionalei Rusiei

sursa: newsin

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  25 Februarie 2008, 19:23

RODOTA.TK-primii 5 inscrisi voi primi statut de moderator!!!!

 •  25 Februarie 2008, 18:05

m-ati inebunit in toate stirile cu amicalul asta cu Rusia. Da-l incolo de amical, se reface cum trebuie, e risc sa fie ceva mai grav, va fi risc de recidiva? Asta ne intereseaza, daca va fi sanatos la Euro, nu amicalul cu Rusia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează