INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU VS CHELSEA

Mutu vrea să doneze bani unor organizaţii antidrog în schimbul plăţii celor 17 milioane de euro lui Chelsea

Adrian Mutu, Mutu, Chelsea
Adrian Mutu, Mutu, Chelsea

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2009 00:00

Atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, a trimis o scrisoare clubului Chelsea, Comitetului Disciplinar al FIFA şi preşedintelui Josep Blatter, în care spune că nu are posibilitatea să achite 17 milioane de euro şi propune să facă donaţii către organizaţiile antidrog, informează violanews.

"Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat cât am jucat la Chelsea şi nu am putut să mă ridic la nivelul aşteptărilor, dar consider că se poate ajunge la o înţelegere din partea ambelor părţi.

Propun în schimbul sumei în discuţie efectuarea unei trazacţii importante unei asociaţii din Florenţa, sau din alt oraş italian, care se ocupă cu recuperarea tinerilor care au avut probleme cu consumul de substanţe interzise, alături de o altă donaţie unei organizaţii alese de Chelsea în Londra sau în Anglia, plus încă una în România", a explicat Adrian Mutu.

Sursă: NewsIn

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (28)
 •  09 Septembrie 2009, 12:37
Postat de pe 08 Septembrie 2009, 17:15

mai bine ai face 17 km de autostrada :)))

hehe

 •  08 Septembrie 2009, 19:16

Ce smecherie slaba de Dambovita, credeti ca cei de la Chelsie sunt prosti (in frunte cu un mafiot bine-uns?). Numai la fratii Becali i-a fi putut trece prin minte, si la ei ca sa se arate ca fac si ceva pe banii luati (si care se duc pe apa Sambetei...)

 •  08 Septembrie 2009, 18:43

JEGOSULE !Faci gesturi caritabile cind esti inghesuit ?Ai avut timp destul pentru asa ceva , dar nu venise amenda . Impresionezi papagali , dar nu pe oamenii adevarati .Inca o miscare jegoasa a clanului becali , care impresioneaza pe fraierii din vest dar nu pe noi care traim zi de zi jegul care ne sufoca .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează