INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

FOTO Răzvan Marin, în fața transferului carierei » Paolo Maldini, surprins alături de președintele lui Cagliari

Tommaso Giulini, părăsind hotelul unde au avut loc discuțiile / FOTO: Milannews
Tommaso Giulini, părăsind hotelul unde au avut loc discuțiile / FOTO: Milannews

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2021 23:45 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 00:07

AC Milan a intensificat discuțiile pentru transferul mijlocașului Răzvan Marin (25 de ani), de la Cagliari.

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui Cagliari în stagiunea precedentă și a atras atenția cluburilor importante din Serie A. AC Milan este primul colos care a demarat negocierile pentru transferul fotbalistului român, informează mai multe publicații importante din Peninsulă, printre care se numără Tuttosport sau CalcioMercato.

Răzvan Marin e dorit de AC Milan

Pietro Chiodi, impresarul lui Răzvan Marin, a fost marți la sediul clubului milanez. Miercuri seara, Milan News, portal apropiat de formația antrenată de Stefano Pioli, l-a surprins pe Tommaso Giulini, președintele lui Cagliari, la negocieri cu Paolo Maldini și Frederic Massara.

Răzvan Marin, în fața transferului carierei » Paolo Maldini, surprins alături de președintele lui Cagliari
Tommaso Giulini, părăsind hotelul unde au avut loc discuțiile / FOTO: Milannews

Conform presei Peninsulare, subiectul ambelor runde de discuții a fost transferul lui Răzvan Marin la AC Milan.

Răzvan Marin, în fața mutării carierei

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în vara lui 2020, de la Ajax Amsterdam, în schimbul sumei de 10 milioane de euro. Cota mijlocașului român a explodat din momentul transferului. În acest moment, Marin e cotat la 15 milioane de euro.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Cum și-a anunțat Lazio noul antrenor pe rețelele de socializare + Veste proastă pentru Ștefan Radu

Au venit pedepsele în Premier League! Anunț oficial: ce pățesc cele 6 cluburi implicate în Super Liga Europei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
therealreddog33
therealreddog33  •  10 Iunie 2021, 22:31
Postat de maldini_1986 pe 10 Iunie 2021, 10:53

Meite s-a intors la Torino. Marin ar fi rezerva lui Bennacer, mijlocas cu rol mai ofensiv decat Kessie - cei doi evoluand deseori impreuna. Deci Marin ar fi a doua optiune la mijlocul lui Milan.

Corect cu Meité, am crezut ca are clauza de cumpărare în contract, se pare ca nu. Am uitat de Benacer însă. M-aș bucura pt Marin, sper sa reușească. Eu nu cred ca îl vor împrumuta pe Tonali, e italian și normal localnicilor li se dau mai multe șanse. O sa vedem, deocamdată nu s-a confirmat transferul.

romeverest
romeverest  •  10 Iunie 2021, 14:51

Nu ai inteles nimic !! Meite este deja reantors la Torino iar Tonali va fi imprumutat !! Milanezii il vor pe Marin urgent pentru ca vor fi descoperiti la mijloc pentru o perioada mai lunga !! Benacer si Kessie vor pleca la Cupa Africii si vor lipsi, iar daca Marin va face meciuri bune s-ar putea ca Benacer sa lupte mult ca sa-si recastige postul de titular !!

buuuuuuuu
buuuuuuuu  •  10 Iunie 2021, 12:07
Postat de van_ghelie_netherlands pe 10 Iunie 2021, 01:26

La ce mizerie de echipa are AC Milan, daca pleaca Ibra nu prind primele 7 locuri. Nu vad de ce n-ar avea loc Marin la ei. Kessie si Calhanoglu sunt vedete la ei, e clar ca Milan a ajuns o echipa de 2 lei.

Inca plangi ca echipa ta ( de sute de bilioane) a terminat in spatele lui MILAN cel mizerabil? Eu spun ca ar trebui sa vezi cum a jucat MILAN si apoi sa vb sau sa te uiti peste statistici si voturile primite de jucatori, de experti nu de plangaciosi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează