INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA / ANTWERP - KORTRIJK 0-0

Niciun gol primit în două etape, dar Boloni a intrat în conflict cu un veteran: "Tăcerea e cel mai bun răspuns pentru un nebun"

Articol de - Publicat duminica, 05 august 2018 14:44

Ladislau Bölöni a început bine campionatul, cu patru puncte în primele două runde, remizând în ultimul joc, 0-0 cu Kortijk. Numai că Van Damme îi transmite antrenorului: ”Tăcerea e cel mai bun răspuns pentru un nebun”.

"Vă mai spun o dată, ca să înțelegeți. Antwerp nu e o super putere în Belgia". Loți Bölöni e mereu clar în discuțiile cu jurnaliștii.

"Simt frustrare"

Antrenorul, care câștigase cu 1-0 în prima etapă - un meci dificil, pe terenul lui Charleroi (fără să facă nicio înlocuire) -, a reușit doar un egal acasă, în fața lui Kortrijk. 0-0. Însă are 4 puncte și nu a primit niciun gol.

"Simt frustrare. Am jucat bine, ne-am creat multe ocazii. N-am avut eficiență, inspirație", a declarat tehnicianul la sfârșitul partidei. "Totuși, vreau să-mi felicit băieții. Au dovedit lucruri frumoase. Trebuie să păstrăm acest nivel".

"Îmi crește presiunea arterială"

Nu toți sunt mulțumiți la Bölöni. Mai ales veteranii care nu sunt folosiți. Jelle Van Damme e unul dintre ei. Fost internațional, ex-Anderlecht și Standard.

Când reporterii l-au întrebat dacă fundașul va rămâne pe bancă, antrenorul s-a supărat: "Îmi crește presiunea arterială numai când aud această întrebare. Van Damme e un jucător ca oricare altul".

Stoperul în vârstă de 34 de ani a lansat un mesaj misterios pe rețele de socializare: "Tăcerea e cel mai bun răspuns pentru un nebun". Și presa belgiană susține că ținta ar fi fost chiar Loți. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
239210873112253
Adrian Și Atât  •  05 August 2018, 20:58
Postat de Adrian Și Atât pe 05 August 2018, 17:02

***

De când o ironie la adresa PSD este tot una cu: ”Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor, limbaj intolerant”? Sunteti ziar de partid cumva?

106683413108068
Francisc Dascal  •  05 August 2018, 20:55
Postat de ovidiu_3003 pe 05 August 2018, 18:00

Mircea Sandu a spus ca a tradat Ro pentru bani...

PROBABIL A FOST TEMPERATURA RIDICATA IN SUD.O INTREBARE :VASILE MIRIUTA CE NATIONALITATE MAI ARE????????????????????? IN AFARA DE ROMANA .SALUTARE FAN BÖLÖNI LASZLÓ.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  05 August 2018, 18:00

Mircea Sandu a spus ca a tradat Ro pentru bani...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close