INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Impresarul lui Nicolae Stanciu: „Cred că acum va pleca de la Slavia Praga”

Nicolae Stanciu / Sursă foto: Twitter Slavia Praga
Nicolae Stanciu / Sursă foto: Twitter Slavia Praga

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 13:30 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 17:23

Nicolae Stanciu (28 de ani) e pe cale să mai pună punct unui capitol al carierei sale. Anamaria Prodan, agentul jucătorului, a lansat în spațiul public informația conform căreia fotbalistul va pleca de la Slavia Praga, cel mai probabil chiar iarna aceasta.

Deși contractul lui Stanciu cu Slavia expiră abia în iunie 2023, viitorul său stă sub semnul incertitudinii. Anamaria Prodan spune că Stanciu va pleca de la colosul Cehiei, înșiruind apoi o întreagă listă de motive pentru care cluburile din străinătate nu se mai înghesuie să plătească bani mulți pentru jucători români.

Anamaria Prodan, despre Nicolae Stanciu: „Cred că acum va pleca”

El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca. 

E foarte dificil acum. Fotbalul românesc trece printr-o perioadă grea şi va ajunge cumva, mai ales cu pandemia, mai jos. Nimeni nu mai plăteşte pentru jucătorii români mulţi bani. Nu avem infrastructură, sunt multe lucruri care te dau jos de pe piedestal înainte să te urci. 

Eu continui, am agenţia mea, am partenerii mei şi ne-am unit cei mai buni agenţi din Europa. Tocmai din acest motiv, am foarte mulţi jucători străini în portofoliu”, a declarat Anamaria Prodan, conform Telekom Sport

Nicolae Stanciu evoluează pentru cehi din 2019, Slavia fiind clubul care i-a relansat cariera lui Stanciu după experiența mai puțin reușită de la Al-Ahli. În ultimii doi ani, internaționalul a bifat prezențe în grupele Champions League și a câștigat două titluri și o Cupă alături de Slavia.

7 milioane de euroeste cota actuală a lui Stanciu, potrivit transfermarkt.de; cota e în creștere, după ce ajunsese la 3,2 milioane în 2020; valoarea maximă a „tricolorului” a fost de 8 milioane, în 2016, la Anderlecht

Stanciu a fost aproape de Galatasaray în vară

Una dintre ofertele despre care vorbește Anamaria Prodan a venit pe adresa Slaviei în 2021. Galatasaray l-a dorit cu ardoare pe fotbalistul român, însă pretențiile cehilor au fost mult prea mari. 

Galatasaray ar fi acceptat toate condițiile puse de Slavia, inclusiv suma de transfer, 6,5 milioane de euro, dar clubul praghez a schimbat strategia și nu l-a mai vândut pe Nicușor.

52 de goluride goluri (27 de reușite și 25 de assisturi) a influențat Nicolae Stanciu în 101 de meciuri jucate în campionatul Cehiei la Slavia și Sparta

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Moruțan, om cheie la derby-ul Besiktas-Galatasaray! Ce scrie presa turcă înaintea unui meci crucial

VIDEO Suspectat că s-a accidentat, Vlad Chiricheș limpezește situația: „Nu am vrut să risc”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  24 Octombrie 2021, 17:04

Pleaca de la “colosul” Cehiei si nu se va vinde scump pentru simplul motiv ca nu mai da randamentul dorit de cehi !! In majoritatea meciurilor din cupele europene a pornit de pe banca de rezerve !! Explicatiile Prodancai sunt de-a dreptul hilare !! Ce legutara are lipsa infrastructurii cu talentul unui jucator ?? Aia cu impresarierea unor jucatori straini este doar praf in ochi, atata timp cat ea in atatia ani de meserie nu a vandut nici macar un singur jucator roman in fotbalul din Vestul Europei !!

1177177172317584
Christian Ciuca  •  24 Octombrie 2021, 16:46

Prodanco esti fata-dasteapta, explica-ne si noua ce legatura are infrastructura proasta cu valoarea jucatorilor romani care evolueaza in strainatate..?!

853246084756615
Marcel Popa  •  24 Octombrie 2021, 15:34

Atat are Prodanca un jucator ca Nicusor,care joaca la colosul Cehiei.Nu mai baga nimeni bani in Nicusor azi maine face 30.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează