INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BORUSSIA MONCHENGLADBACH - HERTHA 1-2

Nicu a fost integralist în meciul Borussia Monchengladbach - Hertha, scor 2-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2009 00:00

Mijlocaşul român Maximilian Nicu a evoluat la Hertha Berlin pe întreaga durată a partidei de duminică, pierdută în deplasare în faţa formaţiei Borussia Monchengladbach, scor 1-2, informează ediţia online a Kicker.

Borussia a deschis scorul în meciul contând pentru etapa a doua prin Brouwers, în minutul 23. Matmour a majorat diferenţa în minutul 53, iar Kacar a marcat singurul gol al Herthei un minut mai târziu. Duminică va mai avea loc meciul Schalke-Bochum.

Clasament: 1. Wolfsburg 6p, 2. Hamburg 4p, 3. Borussia Monchengladbach 4p, 4. Eintracht Frankfurt, 5. Bayer Leverkusen 4p.

PETRE ŞI MĂRGĂRITESCU, TITULARI LA TEREK
Jucătorii români Florentin Petre, Andrei Mărgăritescu şi Daniel Pancu au evoluat pentru Terek în meciul pe care echipa lor l-a pierdut duminică, în deplasare, cu scorul de 0-4, în faţa lui Rubin Kazan, informează ediţia online a cotidianului Sport Express.

Golurile lui Rubin au fost reuşite de Buhkarov (13, 16, 89) şi Dominguez (20).

Petre a fost integralist la Terek, Mărgăritescu a fost titular, a primit un cartonaş galben în minutul 33, iar în minutul 68 a fost înlocuit de Daniel Pancu.

După 18 etape, Rubin Kazan este pe primul loc, cu 37 de puncte, în timp ce Terek are 24 de puncte şi e pe poziţia a 10-a.

Sursa: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  16 August 2009, 21:56

bravo tineo tot asa si o sa fi titular in nationala in fata lui tanase (pacat de el ca sza dus la steaua)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează