INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFIRMARE

Niculae: "Plec. Auxerre are nevoie de sînge proaspăt"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

Daniel Niculae a confirmat pentru prima dată că o va părăsi pe Auxerre, cu care se află la final de contract.

 

În cotidianul "L'Equipe", atacantul de 27 de ani a declarat: "Echipa are nevoie de sînge proaspăt. Pentru mine, un ciclu s-a încheiat". El ar avea oferte din Franţa şi din Germania.

Niculae, 4 goluri în 33 de partide în campionatul recent terminat, a ajuns în 2006 la formaţia din Hexagon, care a achitat clauza de reziliere a contractului cu Rapid, cifrată la 3,3 milioane de euro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  25 Mai 2010, 23:02

noi,rapidistii,si nu numai, suntem mandri de tine si ..spre sfarsit de cariera te asteptam pe giulesti idolul nostru drag! arata-le ce stii la nationala si la viitoarea echipa , te iubim toti rapidistii ,bafta multa! fzr1923

 •  25 Mai 2010, 16:55

frate, a zis el ceva ca pleaca pt ca e prea bun pt auxerre? numa sa vorbiti de rau stiti, de bine e prea greu se pare. e baiat muncitor si a ajuns acolo pe barba lui. mai bine simpatizezi niste infumurati, printi, spartani, etc nu? aia sunt jucatori adevarati, asa-i? :)

thebluestlion
thebluestlion  •  25 Mai 2010, 13:15

Copilul asta s-a umplut de bani pe afara, nu ca ratati precum Cl. Niculescu sau altii...nu-i mai "plangeti" voi de mila, o sa ajunga bine, are 27 de ani si o sa ajunga la o echipa mare pe un salariu minim de 1 mil de euro pe an! Asa ca fotbalist, ne-fotbalist o sa-si incheie cariera bogat! Eu cred ca e valoros, doar ca la nationala nu a reusit niciodata nimic!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează