INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Noul erou al lui Bölöni: 4 pase de gol în 2 meciuri + eliminat pentru limbaj homofob pe teren

Articol de - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 12:34

Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, s-a impus pe terenul lui Eupen, 2-1. Norvegianul Simen Juklerod, 24 de ani, cumpărat în vară de la Vålerenga, are 5 pase decisive în acest campionat, 4 numai în ultimele două etape.

După două înfrângeri consecutive, primele din actualul sezon, una în campionat și una în Cupa Belgiei, Antwerp s-a trezit, obținând patru puncte în ultimele două etape din Jupiler League: 2-2 cu Gent și 2-1 cu Eupen, sâmbătă, a 3-a victorie în deplasare.

Cel mai bun jucător al roș-albilor în această săptămână a fost Simen Juklerød, fundașul stânga în vârstă de 24 de ani cumpărat în vară de la Vålerenga. Norvegianul a deschis calea spre toate cele 4 goluri ale echipei sale. Două partide, 4 assisturi. Și are 5 pase decisive în 2018-2019.

Juklerod a devenit cunoscut pe întregul continent în iunie 2015. Când juca pentru Bærum, în liga secundă nordică, a fost provocat de un adversar și i-a strigat "homo". A fost auzit de arbitru, care i-a dat cartonașul roșu imediat. A fost primul fotbalist eliminat pentru limbaj homofob, fiind suspendat două etape. Știrea a fost preluată de toate marile ziare europene.

"Am regretat ce am spus. Nu am vrut să-l jignesc", a declarat la acea vreme apărătorul. "Totul s-a întâmplat în focul luptei. Am depășit limita. Îmi pare rău".

800.000 €a plătit Antwerp pentru Juklerod, care a semnat un contract pe două sezoane

10 assisturi și 9 goluri a adunat norvegianul Simen Juklerod în 63 de meciuri pentru Vålerenga

Citește și: Bölöni, curtat de adversari! Ce ofertă importantă a primit antrenorul și cum a reacționat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
106683413108068
Francisc Dascal  •  07 Octombrie 2018, 16:27

Felicitari Laci !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează