INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

O femeie a blocat transferul lui Ianis Hagi în Serie A: „Italienii au venit de 4-5 ori în România”

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 septembrie 2019 15:44

Ianis Hagi, 21 de ani, a ajuns în această vară la Genk, după ce a impresionat în Liga 1 și la Viitorul.  

Ioan Becali a declarat că mijlocașul român trebuia să ajungă în Serie A, la Cagliari, dar mutarea a căzut din cauza soției președintelul italienilor, Tommaso Giulini. 

„Ianis putea ajunge la Cagliari. Italienii au venit de 4-5 ori să-l urmărească. Dădeau 4 milioane de euro pe el. Dar președintele echipei a cumpărat un bulgar, pe Despodov (n.r.  Kiril Despodov, adus în iarnă de la ȚSKA Sofia și împrumutat în vară la Strum Graz). 

L-a adus pe bulgar pentru că soția președintelui e bulgăroaică. Și cel care coduce ȚSKA Sofia a rugat-o să-l ajute cu transferul. Scouterii de la Cagliari erau îndrăgostiți de Ianis. Hagi și Popescu au vorbit de multe ori cu italienii, dar a fost preferat bulgarul”, a spus Becali la TV Digi Sport.  

Ianis Hagi a jucat 6 meciuri până acum și a marcat un gol și a dat o pasă de gol. 

Citește și:

Sporting Lisabona, ofertă pentru Florinel Coman! Ce sumă a cerut Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
klauz
klauz  •  23 Septembrie 2019, 07:10

Cum ramane cu textul ala ca il dau numai unde joaca titular prin contract, subintelegandu-se ca de-aia nu "l-a dat" la Barca, Bayern etc.? Ca si la Genk doar freaca banca...

klauz
klauz  •  23 Septembrie 2019, 07:08

Mda, adica era gata-gata sa se transfere, dar nevasta patronului s-a bagat... Probabil ca si "transferurile" la Barcelona, Bayern, Real, au cazut pentru ca amanta sefului, secretara clubului sau femeia de serviciu de la etajul ala nu l-au vrut pe marele impiedicat... Dupa ce v-ati facut de ras toata vara cu minciunile agresive cu care l-ati sprijinit pe asta sa fure un transfer, tot nu v-ati lecuit...

1945470302151331
Gigli Papastratos  •  21 Septembrie 2019, 19:36

Cum, Gica n-are trecere la bulgaroaice? Cred ca ar trebui sa-si revizuiasca atitudinea fata de vecinii de la sud. Incredibil! Mare ghinon a avut juniorul. In loc sa frece banca la Genk, putea s-o frece la Cagliari, pentru ca valoarea lui actuala consta in "Viitorul" si-n media, nimic mai mult. Regretabile circumstante!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează