INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

O imagine cu Ianis Hagi i-a amuzat teribil pe fanii lui Rangers: „A pierdut mult din greutate, păr și vârstă! Credeam că participă sub nume fals” :D

Ianis Hagi +26   FOTO
Ianis Hagi

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 17:14 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 20:46

Cei de la Rangers au folosit o imagine cu Ianis Hagi pentru a-i ura succes luptătorului Drew McIntyre, mare fan al „albaștrilor”.

„Mult succes lui Drew McIntyre diseară, la WWE WrestleMania. Unul de-ai noștri se luptă pentru titlu”, a fost mesajul care a însoțit fotografia cu Ianis ținând centura scoțianului.

O imagine cu Ianis Hagi i-a amuzat teribil pe fanii lui Rangers: „A pierdut mult din greutate, păr și vârstă! Credeam că participă sub nume fals” :D

În comentarii, fanii lui Rangers s-au amuzat pe seama pozei. „Drew a pierdut mult din greutate, păr și vârstă!”, „A slăbit un pic!”, „M-ați indus în eroare, am crezut că Ianis Hagi participă în WWE sub un nume fals”, „McIntyre seamănă bine cu Hagi în poza asta”, „E clar, bate Drew diseară daca a zis Ianis”, au comentat inclusiv fanii români.

Rangers boicotează rețelele de socializare

Managementul tehnic și fotbaliștii celor de la Rangers, printre care și Ianis Hagi (22 de ani), vor boicota rețelele sociale timp de o săptămână, pentru a atrage atenția asupra rasismului existent pe platformele online. Doar contul oficial al clubului va posta update-uri. 

„Acest lucru are ca scop sublinierea îngrijorărilor continue privind lipsa de responsabilitate din partea canalelor sociale. Suntem preocupați în special de abuzurile rasiste pe care jucătorii noștri le au de suportat zilnic, și considerăm că deși rețelele sociale pot fi o platformă pozitivă și sănătoasă pentru comunicare, există îngrijorarea că nivelul urii scapă de sub control”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al clubului.

EXCLUSIV Gică Hagi, amintiri din perioada petrecută la Real Madrid și Barcelona: „Le iubesc pe amândouă! Trebuie să știi meserie, altfel nu merge”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
joze_maurinio
joze_maurinio  •  10 Aprilie 2021, 18:01

Rangers sa nu mai boicoteze retele de socializare, ca nu merge! La noi, cluburile boicoteaza retele, merchandise, marketing, fotbal, tot si nu s-a schimbat nimic! Vazandu-l pe Giannis Hahi, ne dam seama de ce nu-l baga antrenorii. Pentru ca din cauza vantului puternic, nu poate sta in teren! Dar pe banca bate vantul mai putin si daca ai centura de siguranta nu te sufla vantul ca atunci cand esti pe gazon!

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Aprilie 2021, 17:48

Moş Crăciun.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează