INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

O nouă ofertă pentru Mircea Lucescu » "Poate acum îl convingem"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 11:55

Mircea Lucescu rămâne un antrenor dorit de marile cluburi, iar românul ar putea reveni în Turcia.

Presa turcă scrie că cei de la Galatasaray l-au contactat pe român pentru a-i propune o revenire. În Turcia, Lucescu mai este dorit şi de Trabzonspor.

Cenk Ergun, directorul sportiv al turcilor, l-ar fi sunat joi pe Lucescu pentru a-l invita la negocieri, în vedere semnării unui contract. Antrenorul ar fi refuzat discuţiile până pe 15 mai, când se va termina campionatul în Ucraina.

Potrivit presei din Turcia, pe lista celor de la Galatasaray sunt Marcelo Bielsa şi Lucian Favre, dar Lucescu este preferatul preşedintelui echipei, Dursun Ozbek.

"Să vorbim cu Lucescu. Numele lui a fost menţionat de-a lungul anilor, dar el nu a venit în Turcia din mai multe motive. Poate acum îl convingem" Dursun Ozbek, conform ziarului Hurriyet

Antrenorul celor de la Şahtior a antrenat-o pe Galatasaray între 2000 şi 2002 şi a câştigat Supercupa Europei, în 2000, şi campionatul Turciei, în 2002.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  23 Aprilie 2016, 16:34
Postat de dinamo_fan pe 23 Aprilie 2016, 12:51

cred ca la Galata e locul lui Lucescu. oriunde s-ar duce in Turcia va fi primit ca un zeu. Lucescu a pus Turcia pe harta fotbalului european la nivel de cluburi.

Pentru europeni campionatul din Turcia e egal cu ala din Arabia Saudita. Cam pe acolo e si campionatul din Ucraina. Acolo se stie de la inceputul sezonului cine ia cupa, campionatul, etc. E cel putin "interesant" cum Lucescu a antrenat exclusiv in cele mai corupte tari din lume, de fapt, tari care nu conteaza pentru fotbalul MARE. Lucescu e baiat destept, se duce numai acolo unde poate sa castige bani, bani bani bani si iar bani. Si in caz ca pierde un meci, de vina e arbitrul, vatmanul, Europa de Est, extraterestrul, Valentin Ceausescu, etc..Practic el a avut BUGET NELIMITAT la Shaktarul asta si nu a iesit vreo 4 ani din grupele UCL. Echipe cu 5-10% din bugetul (cel oficial nu banii "cinstiti" care se spala la echipa asta) celor de la Shaktar au iesit. Cum vine asta?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Aprilie 2016, 12:51

cred ca la Galata e locul lui Lucescu. oriunde s-ar duce in Turcia va fi primit ca un zeu. Lucescu a pus Turcia pe harta fotbalului european la nivel de cluburi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează