INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Ofertă pentru Pantilimon! Presa din Anglia scrie că românul e dorit de o fostă câștigătoare a Cupei Campionilor!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 11:37

Costel Pantilimon, goalkeeper-ul împrumutat de Watford la Nottingham Forest, în Championship, ar putea bifa o nouă experiență în Anglia.

The Sun scrie azi că Aston Villa, formația care a ratat in-extremis promovarea în Premier League, fiind învinsă la baraj de Fulham, ar fi interesată de goalkeeper-ul de 31 de ani.

Cum șansele ca Watford să-l păstreze pe "Panti" sunt mici, românul ar putea fi tentat de o experiență pe "Vila Park", mai ales la  o echipă care își propune promovarea în Premier League.

În sezonul recent încheiat, Pantilimon a evoluat pentru Nottingham Forest, unde a bifat 13 meciuri.

De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la Poli Timișoara, Manchester City, Sunderland, Watford, Deportivo La Coruna și Nottingham Forest.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Iunie 2018, 13:40

Nottingham Forest a castigat si ea de vreo doua ori Cupa Campionilor, daca nu ma insala memomoria este si prima castigatoare care nu era campioana in tara ei. Asta asa , pentru cultura voastra genrala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează