INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Oferta uluitoare pe care a vrut s-o facă Gigi Becali: "Dădeam 3 milioane de euro pe el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 19:32

Gigi Becali spune că era gata să ofere 3 milioane de euro pentru Andrei Ivan, însă FC Krasnodar s-a mișcat mai repede și atacantul s-a dus în Rusia.

"Am înţeles că suma de transfer e 3 milioane, nu 4 milioane, 3 milioane plus un milion bonus, care e sub semnul întrebării. Nu m-a surprins transferul, eu ştiam cât valorează Ivan, chiar m-am gândit, am vorbit cu cineva, zic, domne, are oferta de 3 milioane de nu ştiu unde, voiam să dau eu banii ăştia.

Deci, Ivan e un jucător valoros, un jucător care se agaţă de fundaş, e că un scai, are mobilitate, putere şi viteză. N-are execuţie, dar e încă tânăr, va regla asta, va fi mare fotbalist", a spus Becali.

Andrei Ivan (20 de ani) a fost în vizorul celor de la FCSB în mai multe rânduri, însă de fiecare dată clubul oltean a refuzat oferta propusă de Gigi Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
valentinn10
valentinn10  •  20 Iulie 2017, 11:25
Postat de redbuldog pe 19 Iulie 2017, 21:12

Heheheeeeeee,*** ce sa zică că vulpea la struguri..!Parca și pe Morata se pregătea să-l oferteze cu 82 mil.dar s-au mișcat Chelsea mai repede și l-au luat pe 80 mil..

Zi-i redfraier ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  19 Iulie 2017, 23:53

Domnilor Tolontan si Ioanitoaia! Se merge spre absurd la GSP! Pai tag-urile la acest articol (cuvinte cheie care ajuta la cautarea prin toate articolele saitului GSP.ro) sunt: Andrei Ivan, Gigi Becali, Transfer, Steaua(?) si FCSB. Nu are loc si Craiova? De ce in toate articolele cu FCSB este in mod automat si tagul Steaua(?), ba apare uneori suplimentar si strutocamila "FCSB Steaua"? De ce cand este vorba de Clubul Sportiv al Armatei tagul este doar "CSA Steaua" si lipseste, intotdeauna, "Steaua"? Ba ati inceput sa folositi, spre a da notorietate, tagul "Steaua Armatei" darfara a adauga "Steaua". Consecinte: cine cauta "Steaua" gaseste doar articole cu echipa lui Gigi, adica cu FCSB (si foarte putine articole cu echipa CSA Steaua, corespunzand rarelor cazuri cand este vorba deslre ambele rivale). Tolontan si Ioanitoaia, va dati integri dar GSP-ul induce (de ce oare?) in masa larga a cititorilor verdictul becalist FCSB=Steaua. Presa sportiva slujeste publicul amator de sport sau doar slujeste? ***? Se (mai) poate schimba ceva in bine, la GSP?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  19 Iulie 2017, 22:47

Cand se va transfera Nedelcu in strainatate o sa ne spuna ca el era gata sa dea 3 mil de euro pe el.Cand se va transfera si Morutan la fel o sa ne spuna ca era dispus sa dea cat dau strainii.Asa e Gigi...Si mai are si sfatuitori ,pardon *** INTELEPTE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează