INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Ofertă uriașă pentru Nicolae Stanciu: "Dau 8 milioane pe el" » Cât vrea Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 11:17

Nicolae Stanciu (25 de ani) nu duce lipsă de oferte, ultima venind din zona golfului și fiind de 8 milioane de euro. Sparta Praga nu vrea să-i dea drumul.

"A venit o ofertă de 8 milioane pentru Stanciu, din ţările arabe, dar nu au vrut să îi dea drumul. Este vedeta ţării, nu doar a echipei. Astăzi nu pleacă, nu s-a concretizat nimic. Dar oferta e pe masa clubului", a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Evoluțiile foarte bune ale lui Stanciu la Sparta Praga au făcut ca cehii să refuze cele 8 milioane de euro. Oficialii celor de la Sparta așteaptă o ofertă mai mare cu două milioane. În plus, Stanciu e și în vederile nemților de la Borussia Monchengladbach.

4 goluri și 7 assisturi a reușit Stanciu pentru Sparta Praga în acest sezon

9.800.000 €a plătit Anderlecht către FCSB când l-a transferat în 2016

Citește și:

Incredibil! Man a fost aproape de Dinamo, dar "câinii" n-au vrut să plătească o sumă INFIMĂ + Altă tânără speranță refuzată de roș-albi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
peluza
peluza  •  17 Decembrie 2018, 21:58
Postat de red_dogs_united pe 16 Decembrie 2018, 13:16

Băi baiatule, nu valorează Man atât. În plus, Stanciu a fost vândut când încă vă numeati Steaua Bucuresti (a contat) și după ce ați jucat în grupele UCL (dezastruos, ultimul loc detașat). Man nu pleacă pe mai mult de 3 milioane oricât s.ar agita Prodanca manelista sau Jijel puscarel.. La anul (dc veti mai exista - nu e sigur!) iar nu prindeti nicio grupă. Poate atunci o să pricepi și tu că proiectul FeCeSeBe-aua e terminat definitiv.

Man o sa plece pe vreo 15-16 milioane, garantez.

peluza
peluza  •  17 Decembrie 2018, 21:58
Postat de calinescu_ pe 16 Decembrie 2018, 13:39

CUM POATE MANIPULA PRODANKA PE TOTI .........??????? DUPA TZEAPA CU ANDERLECT SI PRAGA HOP FORTEAZA MANA CU O MISTERIOASA OFERTA DIN GOLF ......!!!!!TZEPARII FOTBALULUI ROMANESC , PRODANK , GIGI SI MAI NOU HAGI ....!!! DIN CAUZA LOR NU AVEM UN SISTEM DE VALORI NORMAL SI NICI O ECHIPA NATIONALA ...!!! PE ACESTI INDIVIZI NU-I INTERESEAZA DECAT SA LE CREASCA COTA JUCATORILOR REPREZENTANTI DE EI ....!!! PRESA SPORTIVA REPETA REFRENUL IMPUS DE EI ....!!!! NISTOR NU ARE LOC LA NATIONALA DE EI ....!!!! PE DEJAN SORESCU NU-L VEDE NIMENI DESI AR FI O COMOARA PENTRU ECHIPA DE TINERET ......!!!!!! MAI BINE JOACA GHITZA SI BOBOC ...!!! :)))))))))))))))))) DAR R. GRIGORE , UN FUNDAS DE LIGA CAMPIONILOR ESTE MARGINALIZAT DE SFORARII FOTBALULUI ROMANESC...!!!!

Echipa e Pyramids din Egipt, a fost preluata de un grup din Arabia Saudita. Au luat 2-3 titulari din campionatul Braziliei si inca jucatori de la echipe bune. Au dat 6 milioane pe unul. Au si un neamt. Pare plauzibil.

zizu
zizu  •  16 Decembrie 2018, 17:04

ia sa i vedem pe cronicarii de carton in frunte cu naum ,cer oare pierderea meciului cu 3-0? cum clamau aseara!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează