INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

OFICIAL O nouă șansă pentru Stanciu? Anderlecht are un nou antrenor

Foto: Facebook/@kaagent
Foto: Facebook/@kaagent

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 11:55

Hein Vanhaezebrouck (53 de ani) este noul antrenor al celor de la Anderlecht,după ce Rene Weiler a fost demis din cauza parcursului slab avut de echipă în acest start de sezon.

Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al echipei la care evoluează și mijlocașii români Alex Chipciu și Nicolae Stanciu, iar Vanhaezebrouck a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Anderlecht

Anderlecht este abia pe locul șapte în prima ligă belgiană, poziție care nu asigură prezența în play-off. În primele nouă etape, Anderlecht a acumulat 15 puncte și este la nouă puncte de liderul FC Bruges.

Schimbarea antrenorului ar putea reprezenta o șansă pentru ca Nicolae Stanciu să se impună din nou în echipa de start a campioanei en-titre din Belgia, în condițiile în care Rene Weiler l-a lăsat mai  mult pe bancă în acest sezon, spre deosebire de Alex Chipciu, care a fost folosit titular.

Printre echipele antrenate de Vanhaezebrouck se numără Genk și Kortrijk. Din 2014 a stat pe banca lui Gent, cu care a câștigat în primul sezon primul titlu din istoria clubului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează