INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Pantilimon și-a reziliat contractul cu Watford și a semnat cu o echipă din Anglia

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 14:32

Costel Pantilimon (31 de ani) s-a despărțit azi oficial de Watford, însă nu a stat fără echipă foarte mult timp.

Imediat, portarul român a semnat cu Nottingham Forest, formația de ligă secundă din Anglia la care a evoluat sub formă de împrumut și în sezonul trecut. A evoluat în 13 meciuri, adunând un total de 1170 de minute.

Dintre cele 13 meciuri, în 4 nu a primit gol. În celelalte 9, a încasat 14 goluri. Pantilimon mai avea contract cu Watford încă un sezon.

Costel Pantilimon a evoluat în cariera sa la Poli Timișoara, Sunderland, Manchester City, Watford și Deportivo, până a ajuns la Nottingham.

În acest moment, portarul care măsoară 2.02 metri este cotat la 1,5 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  03 Iulie 2018, 22:46

Deci Pantilimon și-a reziliat contractul cu Watford și a semnat cu echipă din Anglia, nu-i așa? Asta ce înseamnă? Înseamnă că atunci când juca la Watford nu juca la o (altă) echipă din Anglia? După cum stau lucrurile pe site-ul Gazetei poți afla mai degrabă cu precizie dacă una dintre vedetele momentului are sau nu lenjerie intimă pe ea decât o informație despre un fotbalist român care joacă în străinătate. Gazeta Sporturilor devine pe zi ce trece o revistă de adulți destinată pasionaților de sport...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Iulie 2018, 18:04

Mare portar e baiatul asta. Mare adica înalt.. in rest, un disperat dupa bani care a jucat in Anglia in jur de 180 de minute în 5 ani, si alea jucate în cupă cu echipe de liga a IVa. Si ma refer cand era in Premier League nu la echipa lui Robin Hood. Sa il vrei pe asta la Națională înseamnă nu numai că nu înțelegi nimic legat de fotbal dar ai si dificultati sa înțelegi ceva de la viață in general.

hitman222
hitman222  •  03 Iulie 2018, 16:54
Postat de Radu Fifea pe 03 Iulie 2018, 15:05

O gloaba de portar, care care unii frustrati de pe aici sau aiurea il considerau mai valoros ca marele Tatarusanu. Va sta pe banca si in liga a II-a din Anglia, asa cum a facut-o pe unde a fost in strainatate.

radu chiftea loveste din nou:)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează