INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HERTHA BERLIN

Ogăraru a semnat cu Hertha, unde va fi coleg cu Max Nicu!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Bild anunţă că internaţionalul român Geroge Ogăraru a ajuns la un acord cu gruparea germană de ligă secundă Hertha Berlin, pentru care va avolua în următorul sezon.

Ogăraru, 30 de ani, transferat în 2006 de "lăncieri" de la Steaua, a avut două sezoane mai puţin reuşite pe Amsterdam Arena, nebinfînd nici măcar un meci în Eredivisie în actuala stagiune.

Hertha Berlin şi-a manifestat interesul pentru serviciile fundaşului încă din urmă cu două săptămîni, iar negocierile au cîştigat în consistenţă după ce Markus Babbel a fost numit antrenor al formaţiei la care evoluează şi Max Nicu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
corneliu90
corneliu90  •  17 Mai 2010, 15:47

Are o varsta si era normal sa aleaga partea financiara (ca sa vedeti exemplu ,o echipa de top din Romania nu poate oferi un salariu la fel de mare ca o echipa din Liga II)... Succes George.

ronaldo666
ronaldo666  •  17 Mai 2010, 14:58

poate promoveaza hertha

robert_11
robert_11  •  17 Mai 2010, 14:51

Te-ai taiat ca maioneza. Ti-a venit sfarsitul carierei. Agata ghetele in cus si apuca-te de altceva.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close