INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EREDIVISIE

Ogararu: “Nu regret ca m-am transferat la Ajax”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 aprilie 2008 00:00

Nesansa. George Ogararu a venit la Ajax intr-o perioada in care fotbalul olandez este dominat de PSV Eindhoven, care a cucerit duminica al 4-lea titlu consecutiv in Eredivisie. “Acest sezon, neincheiat inca, pentru ca noi mai avem de jucat play-off-ul pentru Champions League, a fost mai slab decit cel precedent. Cel putin in 2007 am luat Cupa Olandei. Acum, n-am cistigat nici campionatul, nici Cupa, n-am jucat in Liga Campionilor, nici in Cupa UEFA… A fost mai slab”, a declarat “tricolorul”, continuind: “Si pentru mine, sezonul a fost la fel. Am jucat mai putin decit in sezonul trecut. N-am fost cel mai fericit fotbalist”. A incheiat: “Nu regret ca m-am transferat la Ajax. Regret ca n-am jucat in Liga Campionilor, ca n-am mers mai departe decit am reusit cu Steaua in Cupa UEFA, dar nu regret ca am ales Ajax”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează