INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AIN

Olăroiu explică de ce a plecat de la Al Ain: "Diferenţele ireconciliabile m-au obligat să aleg o altă cale în cariera mea"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 11 iulie 2013 19:58

Tehnicianul Cosmin Olăroiu, care în această vară a părăsit pe Al-Ain pentru a semna cu rivala Al-Ahli din Emiratele Arabe Unite, a invocat, într-o scrisoare adresată fanilor campioanei, mai multe greşeli care au dus la această decizie, informează sport360.com.

"Din păcate, aşa cum viaţa ne-a arătat de atîtea ori, toate lucrurile bune trebuie să ajungă la final la un moment dat. Din păcate, o înlănţuire de întâmplări neaşteptate şi o serie de greşeli, pe care nici nu le-am putut corecta sau influenţa au creat această situaţie.

Ca urmare a diferenţelor ireconciliabile am fost obligat să aleg o altă cale în cariera mea de antrenor, să accept un proiect tentant şi să las în urmă marea familie Al-Ain. Am fost dezamăgit să părăsesc clubul după două sezoane formidabile", se arată în scrisoare publicată de Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a precizat totuşi că este mîndru de rezultatele obţinute cu Al-Ain. "În ultimii doi ani, împreună, am avut unele momente minunate. Am luptat împreună, ne-am bucurat împreună şi am trecut obstacole împreună. Împreună cu eforturile celor din administraţia clubului, munca asiduă a stafului tehnic şi în special a sacrificiilor făcute de jucători, împreună, am transformat pe Al-Ain în campioana Emiratelor Arabe Unite.

Sînt mîndru că am făcut parte din această familie mare care a devenit un model de succes, nu doar în Emiratele Arabe Unite, dar şi în întrega zonă din Orientul Mijlociu. Al-Ain este primul club din Asia unde am petrecut două sezoane întregi şi pot să spun că mi-a oferit unii dintre cei mai buni ani profesionali. Cele două titluri şi supercupa stau mărturie", a completat Olăroiu.

Speră ca suporterii să înţeleagă plecarea
Totuşi, tehnicianul român speră ca plecarea sa la Al-Ahli să fie uitată de fani peste ani, iar aceştia să-şi amintească doar de rezultatele obţinute. "Dar după cum timpul vindecă totul, sper ca el să şteargă aceste evenimente care au condus la plecarea de la Al-Ain, iar în viitor să se aducă aminte doar despre amintirile frumoase. Chiar dacă drumurile noastre s-au despărţit, un lucru este sigur: suporterii echipei vor avea un loc special în inima mea. Fără dragostea şi susţinerea voastră necondiţionată, realizările nu ar fi fost posibile", a explicat Olăroiu.

Cosmin Olăroiu a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu formaţia Al Ahli Dubai, din Emiratele Arabe Unite. El va fi prezentat la 14 iulie în cadrul unei conferinţe de presă, după care va pleca alături de noua sa echipă într-un stagiu de pregătire în Austria. Totodată, fostul internaţional italian Fabio Cannavaro, retras din activitate de la Al Ahli în 2011, va face parte din staful tehnic al lui Olăroiu, urmând să fie antrenor secund.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 August 2013, 01:04
Postat de bibiloiu pe 11 Iulie 2013, 23:06

Nu intereseaza pe nimeni , antrenor la camilari esti antrenor de mana a 7-a

esti 1d1ot cu acte caine :| Oli este unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a avut Romania .

alucian75
alucian75  •  12 Iulie 2013, 18:40

Castigarea unui campionat, in orice tara, este o performanta. Fiindca se vede ca esti mai bun decat ceilalti, avand la dispozitie jucatori similari pentru cota acelui campionat. Si la urma urmei mie nu mi se pare ca al nostru campionat este cu "fotbal adevarat" cum se exprima unii. Nici macar in comparatie cu fotbalul din Emirate. Gyan de la Al Ain mi se pare un atacant peste nivelul ligii noastre. Radoi era tot printre jucatorii de top din liga 1. Asadar nu mai raspanditi pareri despre un campionat pe care oricum nu il urmariti ca sa va puteti exprima parerea pertinent

iulian099
iulian099  •  12 Iulie 2013, 14:19
Postat de conasu_boeru pe 11 Iulie 2013, 23:41

De ce Olaroiu , un "stelist adevarat", nu a venit sa preia echipa atatia ani cand se scalda in incertitudine ? Pentru ca este un mercenar si a dat de mirosul banilor castigati usor intr-un campionat care nu exista pentru lumea fotbalului adevarat ! Punct !

Din acelasi motiv pentru care nici Hagi nu se va mai intoarce vreodata, sa nu fie umilit de cioban! De ce sa lasi un loc unde esti respectat si castigi bine pt un loc in care un cioban taie si spanzura, noroc ca acum e la racoare si nu se mai poate baga vreodata la echipa! Ar lasa Olaroiu banii din emirate ca sa vina la steaua, dar sa lasi si respectul de acolo pe taranimea din Romania a massmediei si pe ciobanisme nu ar face-o nimeni !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează