INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL SADD

Olăroiu face Crăciunul în Qatar: "Nu poţi să le ai pe toate în viaţă, şi bani şi acasă cu familia"

Cosmin Olaroiu, Olaroiu, Al Sadd
Cosmin Olaroiu, Olaroiu, Al Sadd

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Cosmin Olăroiu, fostul antrenor al Stelei, a încheiat anul pe primul loc în campionatul Qatarului cu Al Sadd şi se pregăteşte de un Crăciun la malul mării.

"Nu poţi să le ai pe toate în viaţa asta. Nu poţi să stai şi acasă cu familia, să şi munceşti, să şi faci bani. Eu am o casă chiar pe malul mării, dar nu merg la plajă. Am un brad foarte mare şi foarte frumos şi petrec aici cu secunzii mei, încercăm să facem totul ca acasă", a spus Cosmin Olăroiu la Antena 1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
 •  25 Decembrie 2009, 09:47

ce bine-i judecati voi pe altii si ce frumos le faceti planuri de viitor. mental, tot acolo sinteti, 20 ani mai tarziu.

 •  25 Decembrie 2009, 02:53

Da probabil sunteti ofticati ca omul are bani si voi veti bea de craciun bere la 2 L cu 5 lei

 •  25 Decembrie 2009, 02:42

Bai stresatilor, voi ce credeti ca e Craciunul? ziua in care s-a nascut Hristos sau Mohamed? Pacalici ce sunteti, la arabi nu exista nici craciun nici anul nou, acolo e o zi normala de munca.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează