INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONFERENCE LEAGUE

Moruțan și Cicâldău, seară de neuitat în Europa League » Cele mai mari note după victoria cu Lazio

Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au avut prestații excelente în victoria reușită de Galarasaray cu Lazio
Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan au avut prestații excelente în victoria reușită de Galarasaray cu Lazio

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 07:41 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 07:54

Alexandru Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani) au avut prestații excelente în victoria reușită de Galarasaray cu Lazio, scor 1-0, în grupele Europa League.

Evoluțiile celor doi români nu au rămas fără ecou. Moruțan, Cicâldău și turcul Kerem Akturkoglu au primit cele mai mari note din partea jurnaliștilor de la Tuttomercatoweb.com. Toți au primit nota 6,5, într-o seară în care Galata a fost un obstacol prea puternic pentru Lazio. 

Cicâldău și Moruțan, martori la un autogol absolut incredibil » Portarul lui Lazio a prins mingea și a trimis-o în propria poartă
Galatasaray - Lazio
Cicâldău și Moruțan, martori la un autogol absolut incredibil » Portarul lui Lazio a prins mingea și a trimis-o în propria poartă

Cicâldău și Moruțan, note mari în Galatasaray - Lazio

„Moruțan a pus o presiune constantă asupra întregii apărări a lui Lazio. Prima dată a lovit bara transversală a lui Strakosha, care era bătut, iar apoi a trimis mingea către careul italienilor la faza în care portarul lui Lazio a făcut o eroarea decisivă. 

Cicâldău are capacitatea de a fi mereu găsit la locul și momentul potrivit. I-a lipsit doar golul pentru o prestație extraordinară. Strakosha s-a opus unui șut, iar apoi i-au lipsit câțiva centimetri ca să marcheze”, scriu jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.com

Galatasaray - Lazio 1-0. Prestații remarcabile pentru Cicâldău și Moruțan

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au început din primul minut partida. Fostul jucător de la FCSB a ratat cea mai mare șansă din prima repriză, când a țintit transversala cu un trasor din interiorul careului. 

Mai devreme, Cicâldău nu cadrase o execuție de la 25 de metri. Galata a dat lovitura în minutul 67. Lazzari a degajat eronat centrarea lui Moruțan, Strakosha a încercat să prindă mingea în aer, însă albanezul a gafat incredibil, iar balonul a intrat în plasă. 

Apoi, putea marca și Alex Cicâldău, numai că Strakosha s-a revanșat și a respins în corner execuția lui Cic din afara lui „16”.

Fotbaliștii români au avut o seară excelentă în Europa League și UEFA Conference League. Tot aseară, Alexandru Mitriță a reușit primul gol pentru PAOK, trupa antrenată de Răzvan Lucescu.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Seară perfectă pentru români » Mitriţă, primul gol la PAOK! Moruţan şi Stanciu, decisivi pentru echipele lor + Niță, fără gol primit

Suntem prea mici! Notele unei noi umilințe europene: ei sunt corijenții din echipa lui Dan Petrescu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  17 Septembrie 2021, 12:40

Deja PSG,Byern si Real MADRID il cauta pe TERIM!!!!Nu au bani destui sa-i cumpere ,dar poate fac schimb,ca au fiecare ....masini de tuns gazonul,second -hand NEFOLOSITE!

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  17 Septembrie 2021, 11:39

Imi pare rau acum ca nu m-am uitat la Galata cu Lazio sa fi ras de diferenta dintre acest articol si realitate :))) Acum n-am timp si nici rabdare sa vad mciul "la conserva" :)))

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Septembrie 2021, 10:33
Postat de romeverest pe 17 Septembrie 2021, 10:09

Ati uitt sa ne spuneti ca Nicusor Stanciu a fost rezerva si a intrat in teren prin min. 70 !! Oare de ce ??

E-te d-aia, sa se mire prostii !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează