INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLYMPIAKOS - PAOK SALONIC 0-1

VIDEO + FOTO Răzvan Lucescu, zeu la PAOK! Victorie în deplasare cu Olympiakos și e noul lider în Grecia, chiar și cu deficitul de 2 puncte! + Prima reacție a tehnicianului român

FOTO: Facebook @PAOK Salonic +4   FOTO
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 20:29

PAOK Salonic s-a impus în derby-ul campionatului din Grecia, scor 1-0, în deplasare, contra lui Olympiakos.

Prima repriză a fost sub semnul unui echilibru aproape perfect, la toate capitolele. Într-o atmosferă infernală, Răzvan Lucescu a gândit excelent partida. A știut cum să taie elanul gazdelor din minutele de debut, apoi a trecut treptat la inițiativă.

Golul a venit imediat după pauză. O fază fixă de la aproximativ 35 de metri a adus mingea în fața porții. A rezultat un carambol din care mingea lovitură de Dimitrios Pelkas s-a izbit de Jagos Vukovic și a intrat în poartă.

Răzvan Lucescu a câștigat războiul tactic din final. L-a introdus pe brazilianul de 20 de ani Leo Jaba, un pericol evident la fiecare oportunitate de contraatac. PAOK a cedat deliberat balonul, dar nu a avut nicio problemă în a absorbi atacurile gazdelor. Alin Toșca a intrat pe teren în minutul 84, în locul lui Vieirinha.

PAOK se instalează în premieră pe primul loc din Grecia, la egalitate cu Atromitos dar golaveraj mai bun, în ciuda deficitului de 2 puncte cu care a pornit. Formația lui Lucescu și a lui Toșca are 5 victorii din tot atâtea partide și un golaveraj de 8-1.

E fantastic!

Răzvan Lucescu a fost realist în timpul interviului de la final, recunoscând că PAOK a avut și o doză de șansă. 

"Au fost mai mulți factori care ne-au adus astăzi victoria. În primul rând spiritul de luptă al jucătorilor mei. Au știtu tot timpul cum să reacționeze, au luat doar deciziile corecte.

Al doilea a fost norocul. În astfel de meciuri ai nevoie de multă șansă, iar noi am avut-o astăzi. Sunt 3 puncte de-a dreptul fantastice. Să câștigi pe un asemenea stadion, într-o astfel de atmosferă, e ceva deosebit. Victoriile consecutive cu Olympiakos și AEK sunt incredibile pentru noi", a declarat Răzvan Lucescu după meci. 

  • Pentru PAOK urmează o nouă înfruntare cu miză, cea din Europa League, de joi, contra bielorușilor de la Bate Borisov.

S-au răzbunat!

Precedentul episod al derby-ului s-a lăsat cu scandal. În februarie 2018, antrenorul lui Olympiakos a fost lovit cu un obiect aruncat de fanii lui PAOK, iar partida a fost anulată. Formația lui Răzvan Lucescu a pierdut la masa verde, scor 0-3.

Olympiakos - PAOK Salonic 0-1
A marcat: Vukovic '49 (aut.)

Defășurarea TEXT a partidei

Fanii lui Olympiakos au întârziat cu 10 minute starul partidei, aruncând cu țorțe în teren. 

dow txew0ayvwna

Echipele de start

Olympiakos: Gianniotis - Elabdellaoui, Meriah, Vukovic, Tsimikas - Camara, Bouchalakis - Christodouloupoulos, Fourtounis, Podence - Hassan
Antrenor: Pedro Martins

PAOK: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Leveque - Mauricio, Canas - Limnios, Pelkas, Bisewar - Prijovic
Antrenor: Răzvan Lucescu

Stadion: Georgios Karaiskakis 

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
106683413108068
Francisc Dascal  •  01 Octombrie 2018, 12:47

Acest autogol surclaseaza autogolul lui Balasa.Pacat de fanii inimosi a lui" OLY"

redshow
redshow  •  01 Octombrie 2018, 06:59

So God is coloured afterall...

ucluj2011
ucluj2011  •  01 Octombrie 2018, 06:47

Bravo Răzvane , FELICITĂRI!!! Ești un antrenor foarte bun , de fapt unul dintre foarte puținii antrenori români care se pot numi antrenori.... TU , Olăroiu , Șumudică , Boloni , Dan Petrescu , Edi Iordănescu , și (poate) un Dan Alexa și Pițurcă. Nu l-am trecut aici pe URIAȘUL Mircea Lucescu , el este în o cu totul altă Galaxie , dar poate cine știe , într-o zi vei ajunge și tu ca și tatăl tău , dintr-un antrenor foarte bun , unul cu adevărat mare. FELICITĂRI și MULT RESPECT!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează