INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Lyon nu renunță la Răzvan Marin: „Cele 18 milioane de euro nu i-au descurajat”

Răzvan Marin. FOTO: Guliver/Getty Images
Răzvan Marin. FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2021 13:31 / Actualizat sambata, 19 iunie 2021 13:56

Cagliari nu vrea să renunțe prea ușor la Răzvan Marin (25 de ani). Italienii au cerut o sumă importantă pentru mijlocașul curtat de Olympique Lyon și AC Milan. 18 milioane de euro! 

Suma nu-i sperie pe oficialii celor de la Olympique Lyon, care ar fi dispuși să pună banii la bătaie pentru a-și asigura serviciile mijlocașului central român. Clubul patronat de Jean-Michel Aulas a oferit deja 15 milioane de euro în schimbul lui Răzvan Marin, însă Cagliari e nemulțumită de sumă și a declinat pentru moment propunerea francezilor.

Cele 18 milioane de euro cerute în schimbul lui Marin nu i-au descurajat pe francezi, care vor încerca să-l transfere cu o nouă ofertă”, notează portalul CagliariNews24, citat de digisport.ro.

Răzvan Marin și-ar dori să continue la Cagliari

În ciuda ofertelor, Răzvan Marin afirmă răspicat că vrea să joace la Cagliari și în sezonul următor.

„Vreau să rămân aici. Am avut oferte, da, și din Italia, din Serie A, și din alte campionate. Dar eu vreau să am continuitate acum, nu mă grăbesc”, a spus Marin în emisiunea „Digi Sport Special”.

„Vreau să cred că am urmat un parcurs corect până acum în carieră, am urmat traiectoria normală. Am avut un sezon bun. Nu mi-a fost ușor, pentru că nu jucasem prea mult la Ajax înainte. Însă m-am adaptat, cam după vreo 3 luni am început să cresc, după ce am învățat tactic foarte multe. Acum mă simt bine, sunt mai puternic și fizic. Mă simt mult mai bine și decât eram în Belgia. Am mai multă încredere în mine”, a mai spus Marin.

Răzvan Marin, curtat de AC Milan și Lyon

  • În această vară, Lyon a oferit 15 milioane de euro în schimbul lui Răzvan Marin, însă Cagliari a fost nemulțumită de sumă și a declinat propunerea francezilor.
  • Informația a fost dezvăluită de renumitul jurnalist italian Gianluca Di Marzio. Apoi, știrea a circulat și în presa franceză.
  • Ziaristul Daniele Longo a susținut la rându-i că prețul cerut de Cagliari pentru Răzvan Marin este de 18 milioane de euro. Suma era considerată prea mare și de AC Milan, alt club interesat de jucătorul român.

Citește și alte știri de actualitate: 

Carlo Ancelotti a stabilit prima țintă pentru Real Madrid! Vrea un jucător de la EURO 2020

Cristiano Ronaldo n-a fost primul! Cine i-a luat fața la EURO în războiul contra sucurilor: „Să nu beți Coca Cola!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
doxin
doxin  •  19 Iunie 2021, 19:23
Postat de aberescu pe 19 Iunie 2021, 14:16

Bravos, Marin! Te simți mult mai bine decât când ai jucat la Ajax in Belgia...

Unde a zis asa ceva? Mai citeste o data prietene.. Ai vrut sa razi de el, dar acum vor rade altii de tine :))

aberescu
aberescu  •  19 Iunie 2021, 14:16

Bravos, Marin! Te simți mult mai bine decât când ai jucat la Ajax in Belgia...

persanu
persanu  •  19 Iunie 2021, 14:08

Si marele Patrick Petre se zbatea prin liga 1. Vai vai vai ... bine el e titular la pacanele ... Marele Patrick Petre :)) Plangea tasu ca nu-l vrea Dinamo ... ma nu-l vroia Dinamo sa zicem ca erau *** ... ati , dar restul echipelor ??? Patric Petre e titular doar la casino ... saracu. Nu-mi place nici de Razvan Marin , mi se pare lent rau , dar macar a urcat pe picioarele lui in sus ... si bravo lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează