INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  „OPTIMILE” CUPEI ITALIEI, ATALANTA - CAGLIARI 3-1

Răzvan Marin este în cădere liberă cu Cagliari! „Nu se odihnește niciodată!”, a remarcat Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 5,5

„Optimile” Cupei Italiei, Atalanta - Cagliari 3-1
„Optimile” Cupei Italiei, Atalanta - Cagliari 3-1

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 11:54 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 11:57

Dezastruos început de an pentru Răzvan Marin. Cagliari a înlănțuit a patra înfrângere și a dus la cinci seria neagră, odată cu eliminarea din Coppa Italia de joi seară, 1-3 la Bergamo.

 Mijlocașul român n-a fost menajat nici cu Atalanta de antrenorul Di Francesco, a bifat toate minutele. Mereu integralist în 2021. "Nu se odinește niciodată. Câteva mingi risipite, dar a avut și unele deschideri pe contraatac", remarcă Gazzetta dello Sport notându-l cu 5,5, a doua cea mai mică a oaspeților.

Luni înfruntă liderul

Răzvan Marin a fost titular în 18 dintre cele 19 meciuri jucate de Cagliari în acest sezon. Doar cu Parma, acum o lună, a intrat pe parcurs, ultimele 13 minute. Are un gol cu Verona și un assist cu Atalanta. Sarzii sunt pe 16, la două puncte de retrogradare, și luni primesc vizita liderului Milan. 

Presa turcă aruncă bomba! Marius Șumudică, dorit de unul dintre marile cluburi din Istanbul » De ce ar depinde mutarea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
briceag
briceag  •  15 Ianuarie 2021, 12:35

Nu stiu cum e "in cadere libera" fiindca a jucat bine la Juventus. Am vizionat meciul. Poate a jucat in media echipei? Sunt curios cati au avut peste 5.5, care e probabil cea mai mare nota.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează