INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTEGRALIST

Palermo cîştigă, Goian laudat

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Echipa lui Dorin Goian, Palermo, s-a impus sîmbătă seară cu 3-1 în confruntarea din Serie A cu Bologna.

 

Ex-stelistul a fost integralist la gazde, iar cotidianul Gazzetta dello Sport i-a dat 6,5 şi l-a lăudat: "A fost imbatabil în duelurile aeriene. Nimic nu i-a scăpat. Foarte bun jocul lui de anticipaţie. Eficace".

Palermo e pe locul 4 în Serie A, cu 51 de puncte, patru mai mult decît Sampdoria, aflată pe 5, şi opt mai puţin decît ocupanta poziţiei a treia, AC Milan, care joacă azi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  28 Martie 2010, 14:10

GOIAN ERA F.F.F. UTIL STELEI -ERA MINISTRUL APARARII - ACUM STELUTA LUI BECALI ARE 2 INOTATORI YELEV SI PARPAS BUNI DE OTELUL.

argus112
argus112  •  28 Martie 2010, 13:35

Mă bucur pentru Goian,respect fotbaliştii valoroşi indiferent de la ce club provin.Din păcate nu ştim să ne promovăm VALORILE şi mai mult, să le respectăm.Nu numai oierul ia decizii aiurea, mai sunt şi alţii care şi-o fac cu mâna lor....şi asta.... LUCRU MANUAL se chiamă.

corneliu90
corneliu90  •  28 Martie 2010, 12:21

Si Becali ce zicea ? Nu mai are viteza , a imbatranit,l-am dat cand trebuia :)) Si acum ne chinuim cu Parpas si Jelev ... Deci ,Becali asta ,e un super cunoscator in ale fotbalului.Oier !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează