INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INCIDENTE GRAVE ÎN CAMPIONATUL BULGARIEI

Pancu: "Nici în Cecenia nu mi-a fost atît de teamă! Am nimerit în vestiarul gazdelor"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00

Internaţionalul român Daniel Pancu vorbeşte despre momentele de groază pe care le-a trăit în weekend la partida dintre Lokomotiv Mezdra şi ŢSKA Sofia, atunci cînd ultraşii vicecampioanei bulgariei au pătruns pe teren pentru a le aplica o corecţie fizică elevilor lui Ioan Andone.

"Nu îmi explic ce au vrut fanii de fapt. Mulţi dintre ei erau beţi şi au venit special ca să facă scandal. Şeful galeriei le-a transmis oficialilor clubului că mulţi nu erau din Sofia. De vină sunt gazdele, care nu au asigurat măsuri de securitate necesare. Ei ar trebui să piardă cu scorul de 3-0. Nu cred că au nimic cu străinii.

Jocul nostru nu a mers ieri, dar mai era jumătate de oră şi puteam întoarce rezultatul. Cu o victorie ne apropiam la un singur punct de Litex. Oricum fanii au aruncat cu pietre în teren încă din prima repriză, când scorul era 0-0.

Dar recunosc că ieri mi-a fost frică, în momentul în care fanii au intrat pe teren. Am fugit speriat spre vestiare. Împreună cu Platini şi cu Grandin, am nimerit în vestiarul gazdelor. Eu eram pe teren şi la ”cazul bricheta”, dar de data aceasta a fost mult mai neplăcut. Nici măcar în Cecenia nu mi-a fost atât de teamă!", a spus Pancu în Libertatea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  23 Martie 2010, 13:42

bai arkan ce parere ai de catalin voicu ,pancu nu este singurul k a fost gasit beat la volan stiu pe un prieten care au fost opriti beti crita in trafic peste 2 la mie,asa ca nu mai face tu pe justitiarul

 •  23 Martie 2010, 11:01

romania e o tara corupta,daca ai bani poti sa omori si 100 de insi si nu patesti nimic

 •  23 Martie 2010, 10:35

Jegosu asta nu trebuia sa fie la parnaie? Parca concucea cu alcolemie 1.6, adica muci. Da ce puuula noastra, toate gunoaiele astea au spate la militie si la jegosii de procurori. Mori, cioara!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează