INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REACȚIE

Basarab Panduru, prima reacție după ce a fost numit „brelocul lui Reghecampf”: „Greu, foarte greu, aproape imposibil"

Basarab Panduru // FOTO: Captură TV Telekom Sport
Basarab Panduru // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 11:02 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 11:21

Basarab Panduru (49 de ani) a oferit primele explicații după decizia de a renunța la postul de analist TV pentru a fi secundul lui Laurențiu Reghecampf la Al Wasl. 

După un deceniu cu analist TV, Panduru a luat o decizie care a surprins lumea fotbalului. Cristian Geambașu s-a declarat public dezamăgit de decizia lui Pandi, numindu-l „breloc al lui Laurențiu Reghecampf” în ultimul său editorial de pe GSP.ro. 

Panduru a prezentat motivele din spatele deciziei. 

Dacă n-aş fi acceptat, probabil că mi-ar fi părut întotdeauna rău. Din tot lucrul ăsta, am doar de câştigat. Dacă rămân în fotbal, rămân în fotbal. Dacă mă întorc în televiziune, prin faptul că stau lângă o echipă de fotbal, mă întorc cu mult mai multă experienţă. 

De ce am preferat să merg antrenor secund? Pentru că nu pot fi principal în acest moment, nu am niciun atu să fiu principal. Acum, eu trebuie să analizez şi să-mi dau seama unde sunt eu ca antrenor în clipa de faţă. Pot fi principal acum, după ce nu am mai antrenat de 12 ani? Greu, foarte greu, aproape imposibil", a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport. 

  • Basarab Panduru a antrenat ultima dată la Progresul București, în sezonul 2007/2008, în Divizia B. Panduru s-a mai aflat pe banca unor echipe precum Progresul București, Farul Constanța, FC Vaslui, Oțelul Galați și Poli AEK Timișoara. În sezonul 2009/2010 a revenit pentru o scurtă perioadă în fotbal. A ocupat funcția de director sportiv la FCSB, dar a plecat după o neînțelegere cu Gigi Becali.

VIDEO. Barasab Panduru, mesaj pentru cei care se plâng de formatul Ligii 1: "Gura mica, ciocul mic! 

Citește și:

Cristi Geambașu: „Felicitări Laurențiu Reghecampf! Drum bun, Basarab Panduru!”

Dumitrescu și Duckadam, despre planul ascuns al lui Reghecampf: „Asta urmărește el de fapt”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
eterna.terra.nova
eterna.terra.nova  •  09 Iulie 2020, 14:31

Atata timp cat siteul are 50% fete goale si articole click bait despre ce a facut becalli Geambasu nu isi permite sa critice pe nimeni.

hanmocar
hanmocar  •  09 Iulie 2020, 14:14

L-a scos din foame !!!

1086869841329545
Razvan Banciu  •  09 Iulie 2020, 13:08

ăla de l-a numit breloc e sigur vreun frustrat...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează