INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANETOLIKOS - PAOK SALONIC 1-2

Panetolikos - PAOK Salonic 1-2 // FOTO Revenire MIRACULOASĂ pentru Răzvan Lucescu: PAOK a întors scorul în 3 minute și e tot mai aproape de titlu

Panteolikos - PAOK Salonic // Sursă foto: Twitter PAOK Salonic +4   FOTO
Panteolikos - PAOK Salonic // Sursă foto: Twitter PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 20:53

PAOK Salonic a câștigat cu mari emoții deplasarea de pe terenul lui Panetolikos, 2-1, după ce la un moment dat trupa lui Răzvan Lucescu era condusă cu 0-1. Echipa antrenorului român are acum un avans de 10 puncte față de urmăritoarea Olympiakos, care are un meci mai puțin. 

După 45 de minute fără mari ocazii de poartă, în care PAOK a resimțit din plin ostilitatea meciului jucat pe teren străin, partida s-a aprins în repriza secundă.

Panetolikos a deschis scorul în minutul 54, prin Bajrovic, care a înscris din penalty. Au fost flashback-uri dureroase pentru echipa lui Răzvan Lucescu, care a pierdut la limită titlul în ediția precedentă.

Totuși, PAOK a demonstat pe parcursul acestui sezon că e o echipă maturizată, mult schimbată în bine. Trupa lui Răzvan Lucescu a întors scorul în doar 3 minute: Vierinha a punctat în minutul 64, iar fundașul Matos a înscris, din pasa lui Biseswar, golul victoriei în minutul 67.

PAOK, 10 puncte avans față de Olympiakos

PAOK e pe primul loc, cu 64 de puncte, iar titlul de campioană e din ce în ce mai aproape pentru trupa lui Lucescu junior, care are 10 puncte avans față de urmăritoarea Olympiakos, cu 6 etape înainte de final.  Contracandidata Olympiakos joacă duminică, de la ora 19:00, în deplasare cu Panathinaikos Atena.

FINAL » Panetolikos - PAOK Salonic 1-2
Au marcat: J. Diaz '54 p / Vierinha '64, Matos '67

Echipele de start: 

Panetolikos: Giannakopoulos - Marinakis, Mihaj, Malis, Amaral - Tsigaras, Gomes - Mana, Mazurek, Diaz Gutierrez - Bajrovic
Rezerve: Theodoropoulos, Liavas, Lucero, Parras, Tsokanis, Vasiloudis
Antrenor: Traianos Dellas

PAOK: Paschalakis - Matos, Varela, Crespo, Vierinha - S. Oliveira, Sharkov - Limnios, Biseswar, Jaba - Akpom
Rezerve: Rey, Swiderski, Misic, Ingason, P. Henrique, Giannoulis, Canas
Antrenor: Răzvan Lucescu

Click AICI pentru detalii + statistici de la meci

 
 

Vezi și:

Ludogoreț - Septemvri Sofia 6-0 // Vești bune pentru Cosmin Contra: Dragoș Grigore, gol și assist + Keșeru a înscris din nou

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
2502576516481155
Popescu Laurentiu  •  17 Martie 2019, 07:22

Pentru PAOK au mai rămas 5 etape, asta așa ca sesizare pt deșteptul ce a scris articolul! Sa informeze cititorii corect!

penultimul
penultimul  •  17 Martie 2019, 05:48

Și mulți prosti se prind la anunțul asta. Înțeleg că prin Tenerife sau prin Andaluzia nu-i nimeni care să știe să facă fotografii ? Pe care nu ar trebui sa ii formați sau cazați si mai și vorbesc și limba țării.

comabi
comabi  •  17 Martie 2019, 01:55

Mai nenicule, astia mai vechi si cu ceva experienta nu va lasa sa mai scrieti altceva in afara articolelor de tip stire?! Serios, asta o scrie si Coana Mita, de vinde zarzavat la piata. Ce pana mea jurnalism este asta? Voi sunteti ziaristi precum sunt pesedistii politicieni, zau si fara exagerare. "Au fost flashback-uri dureroase pentru echipa lui Răzvan Lucescu, care a pierdut la limită titlul în ediția precedentă" :)))) Pe bune, Gogule!!! Ai vrut sa fii un pic dramatic, nu-i asa? Nenicule, daca vreti sa fie site pentru prrosti, inteleg de ce nu-si bat capul cu redactorii. Iar daca asta se cere (desi clar ca puteti schimba ceva, doar nu va obliga nimeni... dar este mai usor sa dai vina pe trend si pe altii), atunci chiar ajung sa va injur pentru ceea si, mai ales, modul in care scrieti despre sport. Sunteti din ce in ce mai jalnicci!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează