INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Pantilimon rămîne fără omul care l-a băgat în primul "11" » Antrenorul lui Sunderland și-a anunțat demisia

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 15:09

Sunderland n-a reușit nici o victorie în acest sezon și primul care a decis să plece a fost antrenorl Dick Advocaat.

Tehnicianul care a salvat-o de la retrogradare pe Sunderland în sezonul trecut și care l-a impus pe Pantilimon în primul "11" și-a luat deja la revedere de la jucători și s-a îmbarcat către Olanda.

Informația nu a fost confirmată, însă toată presa engleză scrie că antrenorul de 68 de ani a fost dezamăgit și a decis că e mai bine să se despartă de Sunderland.

După 8 etape, Sunderland este penultima în Premier League, cu doar 3 puncte.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
xnread
xnread  •  04 Octombrie 2015, 20:59
Postat de mihaiab pe 04 Octombrie 2015, 17:14

Il vrei la Steaua?

Buna seara.Dl Advocaat a declarat ca nu mai este interesat sa activeze in cadrul unei echipe de club ci doar pentru o reprezentativa nationala. Dl Advocaat: ,,La un nou club nu ma voi angrena, in mod sigur, 100% sigur, dar la o echipa nationala ar fi placut.Cu o echipa nationala in drum spre CE ar fi placut.As vrea sa traiesc Campionatul European". Ce ziceti de Romania?:)

mihaiab
mihaiab  •  04 Octombrie 2015, 17:14

Il vrei la Steaua?

ruso_turisto_oblico_morale
ruso_turisto_oblico_morale  •  04 Octombrie 2015, 17:14

Pantilimon ramane titular si in continuare, he-he...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează