INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

PAOK - BENFICA // Răzvan Lucescu, în fața unei performanțe istorice: "Nu sunt multe calcule de făcut. Intrăm și ne dăm viața pe teren!"

FOTO: Facebook @PAOK Salonic
FOTO: Facebook @PAOK Salonic

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 19:00

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, e aproape de grupele Ligii Campionilor. Mai are un singur obstacol, returul cu portughezii de la Benfica Lisabona. În tur, partida s-a terminat indecis, scor 1-1.

  • PAOK Salonic - Benfica Lisabona, returul play-off-ului Ligii Campionilor, e miercuri, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

"Am dovedit în debutul ăsta de sezon că suntem capabili să reacționăm în fața oricărui adversar, indiferent de scor. Pentru meciul cu Benfica nu sunt multe calcule de făcut. Jucăm în fața propriilor fani, așa că trebuie să câștigăm. Asta este singura variantă. Mâine vom intra pe teren și ne vom da viața pentru calificare!

Niciodată nu am am pregătit un joc pentru a ne apăra. Încercăm să ne impunem stilul de joc. Uneori nu reușim, e adevărat, dar ne adaptăm rapid situației. Am creat o adevărată familie aici. Am petrecut momente fantastice în Salonic. Jucătorii mi-au câștigat încrederea. Cred că și eu am reușit să le obțin respectul", a declarat Răzvan Lucescu conform Gazzetta.gr.

"Fotbalul este un sport special. Nu câștigă întotdeauna cei mai bogați. Atitudinea și încrederea în sine fac de multe ori diferența"Răzvan Lucescu

Vezi și: Veste de ultimă oră » Decizia șefilor lui PAOK în ceea ce-l privește pe Răzvan Lucescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
362275367472906
George Frent  •  29 August 2018, 20:51

Succes Razvane

1ianuarie
1ianuarie  •  28 August 2018, 22:27
Postat de fcsbsibklinadn pe 28 August 2018, 21:12

daca Steaua era acolo treceam la scor de oricare din cele 2. thank you benfica!

Săracul de tine...despre ce echipă vorbești necăjitule?!?

1ianuarie
1ianuarie  •  28 August 2018, 22:26
Postat de undergrant pe 28 August 2018, 20:22

Vezi, muscale, ca, de obicei, ceea ce le doresti altora ti se intampla tie. Norocul tau este ca tu nu ai cum sa fii lovit de tramvai...

Normal...tramvaiul nu circulă prin găuri de șobolan...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează