INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK - ATROMITOS

PAOK SALONIC - ATROMITOS 3-0 » De neoprit! Răzvan Lucescu spulberă tot în Grecia și e tot mai aproape de titlu » Când se poate încununa PAOK

PAOK a învins-o pe Atromitos cu 3-0 și e lider autoritar în Grecia // Sursă foto: Twitter PAOK +6   FOTO
PAOK a învins-o pe Atromitos cu 3-0 și e lider autoritar în Grecia // Sursă foto: Twitter PAOK

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2019 19:10

PAOK Salonic continuă marșul triumfal din Grecia, echipa lui Răzvan Lucescu reușind să facă duminică seara un nou pas spre titlu. Un potențial meci dificil, cu locul 4 ocupat de Atromitos, a fost tranșat cu multă ușurință de PAOK, care s-a impus la scor de neprezentare, 3-0.

Meciul a fost  liveTEXT AICI

Trupa lui Lucescu junior a început entuziasmant meciul contra echipei fostului dinamovist Azer Busuladzic, titular la oaspeți. PAOK putea să deschidă scorul încă din minutul 17, dar Vieirinha a executat slab penalty-ul primit de echipa lui Răzvan.

Jucătorii liderului din Grecia nu s-au demoralizat și, până la pauză, au înscris de două ori. Sergio Oliveira a înscris în minutul 39, din pasa lui Vierinha, iar Biseswar a înscris din penalty, al doilea al reprizei, în al treilea minut al prelungirilor.

Repriza secundă a fost la rândul ei controlată de PAOK, care a mai punctat o dată, în minutul 82, prin polonezul Swiderski.

PAOK e pe primul loc, cu 64 de puncte, cu 10 mai multe decât Olympiakos, ocupanta locului secund, care joacă în această seară pe teren propriu cu Aris.

paok atromitos3 +7 FOTO

Titlul, tot mai aproape

PAOK Salonic ia titlul, în cazul în care merge cap-la-cap cu Olympiakos, dacă învinge în următoarele 4 din ultimele 6 etape!

Clasament actualizat

1.PAOK Salonic - 64 de puncte (24 de meciuri)
2.Olympiakos - 54 de puncte (23 de meciuri)
3. AEK Atena - 44 de puncte (24 de meciuri)

PAOK Salonic - Atromitos 3-0
Au marcat: Sergio Oliveira '39, D. Biseswar '45 +2 p. , Swiderski '82

*Vieirinha a ratat un penalty pentru gazde în minutul 16

PAOK Salonic: A. Paschalakis - Ch. Akpom, D. Biseswar, A. J. Crespo, Pedro Henrique, D. Limnios, L. Matos, Mauricio, Sergio Oliveira, F. Varela, Vieirinha
Rezerve: Rey, Canas, Giannoulis, Inagson, Misic, Skakhov, Swiderski
Antrenor: Răzvan Lucescu

Atromitos: Theodorakis - Sakic, Karasalidis, Stroungis, Katranis - Umbeides, Madson, A. Busuladzic, Kivrakidis - Bruno, Nsikulu
Rezerve: Mandas, Kort, Kotsoupoulos, Lazaridis, Manousos, Natos, Vasileakakis
Antrenor: Damir Canadi

 
 

Vezi și: Răzvan Lucescu, detalii de ultimă oră despre plecarea la Beșiktaș! „E prima persoană cu care discut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
miki123
miki123  •  10 Martie 2019, 23:12

Bravo Răzvan Lucescu! Felicitări și să dea Dzeu să câștigi campionatul Greciei! reghe, dică, teja și alți antrenori *** de la nea gigi......voi unde sunteți?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fortzzza
fortzzza  •  10 Martie 2019, 20:19

Tot nu le-a iesit corect fraza. Nici asa nu e bine domnule jurnalist: "...dar Vieirinha a executat penalty-ul primit slab." Poate vrei sa spui "a executat slab penalty-ul primit ." Primitul e slab sau Penalty-ul e slav? Greu tare, asa-i?

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Martie 2019, 19:51
Postat de spinoza pe 10 Martie 2019, 19:32

Vieirinha a executat penalty-ul primit slab. Asa au scris lesinatii astia!

incercarea nr. 1 a fost ce a scris colegul, incercarea nr. 2 ce ai spus tu. pana la urma le iese ceva corect gramatical si cu sens in limba romana. cand va intrebati unde au ajuns corigentii si repetentii aia din scoala sau din liceu...redactia gsp e raspunsul.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează