INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORESPONDENȚĂ DIN SALONIC

PAOK SALONIC - LEVADIAKOS // Răzvan Lucescu, legendă vie în Grecia » 3 suporteri greci i-au transmis un mesaj special: „E ca un idol pentru noi”

PAOK - LEVADIAKOS +2   FOTO
PAOK - LEVADIAKOS

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 11:08

Emulație fără precedent la Salonic, acolo unde PAOK are șanse uriașe să-și adjudece azi primul titlu după 34 ani. PAOK o înfruntă pe Levadiakos, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

  • Reporterul GSP Eduard Apostol se află în Salonic, de unde trimite cele mai noi informații despre formația lui  Răzvan Lucescu și atmosfera din oraș

Nu doar că Răzvan Lucescu va avea diseară o delegație specială de susținători din România, însă „Generalul” de pe banca lui PAOK stârnește simpatia de netăgăduit a fanilor din Grecia.

Câțiva adolescenți greci s-au pozat alături de steagul României: „Vom fi pe stadion, suntem foarte fericiți pentru că susținem echipa de mici copii. Vom fi prezenți și la fiesta. Răzvan Lucescu e ca un idol pentru noi”.

Ulterior, la inițiativa reporterului GSP, cei trei au transmis un mesaj în limba greacă pentru Răzvan Lucescu: „Mult noroc!”.

Vezi și: 


Mircea Lucescu îi face galerie lui Răzvan la meciul decisiv pentru titlu! Cine mai vine să-l susțină pe „General” din România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
albalbastru72
albalbastru72  •  22 Aprilie 2019, 04:07

Hai ca l-ati facut mare si p-asta.Campionatul Greciei nu e mare scofala,daca vrea (si are)sa demonstreze ceva sa o ia un pic catre vest nu ca tac-su catre est si atunci mai stam de vorba.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  21 Aprilie 2019, 22:22
Postat de liviuemil pe 21 Aprilie 2019, 19:16

Cum poti tu ca Roman sa nu stii sa prezinti steagul tarii tale si cum poti tu ca fotograf/reporter sa publici asemenea fotografie???? Cind nu stii ordinea culorilor nici nu ar trebui sa pleci din tara !!!!

Cu atât mai mult cu cât, lângă banda albastră, steagul are loc pentru ţeavă...Albastru, galben şi roşu sunt culorile fundamentale, pentru antici, pictori şi...masoni şi reprezintă cerul, bogăţia (holdele) şi sângele vărsat pentru apărarea ţării.

liviuemil
liviuemil  •  21 Aprilie 2019, 19:16

Cum poti tu ca Roman sa nu stii sa prezinti steagul tarii tale si cum poti tu ca fotograf/reporter sa publici asemenea fotografie???? Cind nu stii ordinea culorilor nici nu ar trebui sa pleci din tara !!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează