INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Paolo Maldini a fost mandatat de AC Milan: „Urmărește-l pe român!” » Posibil transfer imediat după Campionatul Mondial

Legendarul Paolo Maldini (55 de ani), directorul tehnic al lui AC Milan, a fost însărcinat să îl urmărească atent pe Dennis Man (24 de ani), în vederea unui transfer la finalul sezonului.
Legendarul Paolo Maldini (55 de ani), directorul tehnic al lui AC Milan, a fost însărcinat să îl urmărească atent pe Dennis Man (24 de ani), în vederea unui transfer la finalul sezonului.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2022 13:37 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 14:49

Legendarul Paolo Maldini (55 de ani), directorul tehnic al lui AC Milan, a fost desemnat să îl urmărească atent pe Dennis Man (24 de ani), în vederea unui posibil transfer în această iarnă. 

AC Milan s-a dovedit extrem de inspirată în ultimele perioade de transferuri. Fără să spargă banca, Stefano Pioli a construit o echipă de titlu. Mutările au fost făcute cu cap, după perioade lungi supervizare.

Italienii anunță: „AC Milan îl monitorizează pe Dennis Man”

Extrema „tricoloră”, două goluri înscrise în primele 6 runde din Serie B, ar fi atras atenția lui AC Milan, iar Serie B News scrie că Paulo Maldini a primit mandat să „îi monitorizeze și să evalueze potențialul de creștere al lui Dennis Man în acest sezon”. 

Jurnaliștii italieni spun că transferul ar putea avea loc chiar în perioada următoare de mercato, imediat după Campionatul Mondial din Qatar. 

În descrierea peninsularilor, Man este văzut drept un viitor star. „Se potrivește perfect proiectului lui Stefano Pioli, fiind cerut chiar de antrenor. Extrema dreaptă în vârstă de 24 de ani poate juca la nevoie și mai jos, în banda dreaptă. Este un stângaci cu o naturalețe ieșită din comun, cumpărat de Parma de la FCSB pentru 13 milioane de euro. Actualul lui contract expiră în iunie 2025”.

Dennis Man, start promițător de sezon la Parma 

Venirea lui Fabio Pecchia la Parma, în această vară, l-a relansat pe Dennis Man. Dacă stagiunea trecută marcase doar 3 goluri în 26 de apariții, acum a ajuns deja la două reușite. Man a înscris și pentru echipa națională, în victoria 4-1 cu Bosnia.

Cota lui, potrivit Transfermarkt, este în acest moment 6,5 milioane de euro.

VIDEO Massimo Pedrazzini: „Pe Dennis Man îl ajută faptul că joacă în Serie B”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Scandal monstru: răpit și torturat de serviciile secrete pentru a-l proteja pe șeicul lui PSG?!

De ce Danemarca a ales să poarte un rând de tricouri negre la Campionatul Mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
Hcm27
Hcm27  •  30 Septembrie 2022, 12:07

Hai sa fim serioși!O fi ceva adevărat în articolul ăsta?Cred ca ***Ar fi totuși ceva adevărat dacă patronii lui Milan ar fi americani.In rest vorbe și păreri

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  30 Septembrie 2022, 11:58
Postat de Cornelwilde pe 29 Septembrie 2022, 15:57

Altă abureala românească. Ac Milan transferă din serie B?Ați încurcat Milanul cu fcsbee.

E o onoare,sa faci asemenea incurcătură

maradona79
maradona79  •  30 Septembrie 2022, 10:07
Postat de carol_k pe 29 Septembrie 2022, 15:53

A picat. S-au reorientat spre Octavian Popescu pentru ca a mai lasat Becali 20 milioane la pret. Mi-au spus mie niste jurnalisti din Peninsula.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close