INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Păreri împărțite printre steliști în privința transferului lui Rotariu la FCSB: "E prea lent" vs "Îți poate câștiga un meci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 17:40

Gabi Balint și Ladislau Boloni au păreri diferite despre transferul lui Rotariu la FCSB. Primul e de părere că fostul dinamovist n-ar trebui să revină în România, în timp ce al doilea e convins că pentru Dorin ar fi un transfer bun. 

”Pentru FCSB, Rotariu ar fi o mutare bună. Eu l-aș sfătui să rămână acolo. Poate veni și să stea o perioadă scurtă și să prindă din nou un transfer afară. Ar depinde de traseul Stelei din Europa.

Vârf nu poate juca. El a jucat în dreapta sau al doilea atacant. E prea lent să fie vârf. Acolo trebuie să pui corpul. Nici ceilalți nu sunt. FCSB trebuie să își ia vârf. Tănase, Coman nu sunt atacanți. Sunt doar niște încercări. Nu au ce să joace acolo”, a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

Ce a zis Boloni despre această posibilitate:

"Eu cred că este un lucru pozitiv să joci la Steaua 1, Steaua 2, FCSB, sau cum vreți să-i spuneți. Mai bine acolo decât la Mouscron. L-am văzut, l-am urmărit pe Dorin Rotariu în campionatul Belgiei. Face lucruri bune pe moment, surprinzătoare, câștigă meciuri din când în când.

Trebuie însă să-și stabilizeze jocul, să fie constant. Spre deosebire de el, Răzvan Marin a făcut un sezon întreg foarte bun. A câștigat sau nu echipa lui, el a jucat foarte bine. Dorin Rotariu a avut doar momente de joc, dar poate evolua”, a spus Boloni.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Iulie 2018, 21:28
Postat de mosvasile pe 11 Iulie 2018, 20:47

Tranquillo senores!Rotariu,niciodata nu se va duce la fcsb!Vorbiti discutii!"Ce ar fi,daca ar fi"!Va zic io!Nimic!Nada!

Omul a spus ca nu refuza ci ca se mai gandeste, daca era cum spui tu ar fi fost categoric in raspuns. Dar tu stii mai bine si ca Dorin Rotariu ce vea el sa faca! Chestia asta cu stelist, dinamovist, rapidist, etc pana la moarte si nu ma duc la "rivali" niciodata e o aberatie, ei sunt jucatori profesionisti si trebuie sa isi faca treaba la clubul care ii ofera cel mai bun contract (si aici nu e vorba doar de bani). Vezi exemplul lui James Rodriguez sau al lui Danciulescu.

chirvase
chirvase  •  11 Iulie 2018, 21:12
Postat de chirvase pe 11 Iulie 2018, 19:30

Gata, s-a dus ... cocoşelului de suflet şi tolontanul, care credea că e sudat de scaunul de mare mahăr( !!! ) la cherhana. Un personaj cu un trecut dubios, *** ( ***) s-a lipit de gsp unde şi.a ales toţi anonimii agramaţi pe post de mari 'jurnalişti". Du-te, învârtindu-te !!!

Serios, că nu sunt probate sau dovedite ? Vrei să-ţi dau şi sursa, *** anonim ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  11 Iulie 2018, 20:47

Tranquillo senores!Rotariu,niciodata nu se va duce la fcsb!Vorbiti discutii!"Ce ar fi,daca ar fi"!Va zic io!Nimic!Nada!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează