INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

FOTO Românii au făcut show în primul meci al sezonului din Serie B! Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în Parma - Bari

Dennis Man (23 de anu) a marcat primul gol al sezonului 2022/2023 din Serie B, în minutul 3 al meciului Parma - Bari. Meciul a început la ora 21:45, liveSCORE pe GSP.ro și televizat pe Sport Extra HD. +10   FOTO
Dennis Man (23 de anu) a marcat primul gol al sezonului 2022/2023 din Serie B, în minutul 3 al meciului Parma - Bari. Meciul a început la ora 21:45, liveSCORE pe GSP.ro și televizat pe Sport Extra HD.

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 08:51 / Actualizat sambata, 13 august 2022 08:51

Dennis Man (23 de ani) și Valentin Mihăilă (22 de ani) au marcat câte un gol pentru Parma în remiza de pe teren propriu cu Bari, scor 2-2, din prima etapă a sezonului 2022/2023. 

Parma a avut onoarea să fie gazda primului meci din noua stagiune. Fabio Pecchia, noul manager al „cruciaților”, i-a trimis din primul minut pe Dennis Man și Mihăilă, iar cei doi internaționali nu au dezamăgit.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în primul meci al sezonului din Serie B, Parma - Bari
Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în primul meci al sezonului din Serie B, Parma - Bari
Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în primul meci al sezonului din Serie B, Parma - Bari
Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în primul meci al sezonului din Serie B, Parma - Bari
Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în primul meci al sezonului din Serie B, Parma - Bari
+6 FOTO

Dennis Man și Valentin Mihăilă, goluri în Parma - Bari

Dennis a avut nevoie de doar 3 minute pentru a deschide scorul, cu o execuție elegantă, cu stângul, din interiorul careului. Oaspeții au egalat în minutul 11, dintr-un penalty cu repetiție, transformat de Antenucci. Michael Folorunsho a dus-o pe Bari în avantaj, dar la pauză s-a intrat în echilibru.

Cei doi internaționali români au fost cei mai activi de pe teren. Au colaborat în minutul 20, dar centrarea lui Man către Mihăilă a fost interceptată de portarul advers.

În prelungirile primei părți, Valentin Mihăilă a transformat în forță o lovitură liberă de la 18 metri. A tras prin zid, fără speranțe pentru Caprile.

Man a fost păstrat pe teren de antrenorul Fabio Pecchia până în minutul 71, în timp ce Mihăilă a fost integralist.

FINAL » Parma - Bari 2-2

  • Au marcat: D. Man 3, Mihăilă 45+1 / Antenucci 11 (pen.), Folorunsho 35

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Steagul din cauza căruia UEFA amenință FCSB » MM Stoica: „Avem probleme cum nu vă puteți imagina”

VIDEO Nicolae Stanciu, încă un assist în China » Victorie cu 5-1, iar Wuhan Three Towns domină campionatul

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (22)
observator_federal
observator_federal  •  13 August 2022, 18:15

Anul trecut, până să plece la Atalanta, Mihăilă nu a jucat decât 13 meciuri la Parma și a marcat două goluri. Dennis Man a jucat 26 de meciuri pentru Parma tot sezonul și a marcat... 3 goluri. De-asta parmegianii își pun mari speranțe în pofta de goluri a lui Mihăilă... (de la București nu se văd corect lucrurile din Serie B, și nici nu trebuie pus mare preț pe comentariile gigiste).

observator_federal
observator_federal  •  13 August 2022, 16:43
Postat de emil1986 pe 13 August 2022, 14:14

Dar primul oficial.

Păi și meciul de săptămâna trecută din Cupa Italiei contra Salernitanei a fost tot "primul oficial"?? Iar amicalul câștigat anterior, chiar la divizionara A Lecce acasă, nu a contat, zici?? Titular și marcator meci de meci, executant al loviturilor libere, Mihăilă e lăudat de toată lumea... Te-ai găsit tu să strâmbi din nas - ești comic!

observator_federal
observator_federal  •  13 August 2022, 16:30
Postat de colorsinsin pe 13 August 2022, 14:47

Steaua n-a primit asa multe penalti-uri cu Man pe teren. Oricum, diferenta intre Serie A/B si noi... Oricum, ma bucur sa vad ca acum s-a integrat, un alt produs de exceptie marca Steaua - UTA.

Mai ții minte când Man se ruga de Tănase să-l lase să bată un penalty? Nu l-a lăsat... (și pe vremea aia presa era ină tot de judecățile de valoare ale lui Gigi, fecesebiștii tot cu planuri mari de izbândă, Transfermarktul tot cu "fcsb de departe lotul cel mai valoros" etc. Când vă vine mintea la cap??)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează