INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

EXCLUSIV / VIDEO Patru lucruri care l-au surprins pe Vali Gheorghe la Istanbul: „Foarte greu mi-a fost la început”

Vali Gheorghe
Vali Gheorghe

Articol de , - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 10:55 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 11:31

Vali Gheorghe (25 de ani), fotbalistul împrumutat de FCSB în campionatul Turciei, la Umraniyespor, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, cele patru lucruri care l-au surprins în Istanbul, metropola turcă în care locuiește. 

Vali Gheorghe: „Foarte greu mi-a fost la început”

„Turcii nu vorbesc deloc engleză. Dar deloc. Foarte greu mi-a fost la început. Teribil. Mă așteptam să știe măcar puțin, să ne înțelegem. Acum cum mă înțeleg? Mai rup eu câteva cuvinte în turcă, mai în română, mai gimnastică, ne înțelegem până la urmă”, a spus Vali Gheorghe. 

La FCSB scapă cine poate! Au plecat 2, urmează 5 » Caz incredibil: se desparte de roș-albaștri după 1 minut!
FCSB
La FCSB scapă cine poate! Au plecat 2, urmează 5 » Caz incredibil: se desparte de roș-albaștri după 1 minut!

Vali Gheorghe: „Mă duc la restaurant, ies în parc, în taxi, toți zic Hagi și Popescu”

„Toată lumea știe de Hagi sau Popescu. Orice le spui, când aud că ești român, imediat Hagi. Mă mândresc și eu că sunt român și văd ce au reușit să facă dânșii aici. Să lase după atâția ani atâta respect. Mă duc la restaurant, ies în parc, în taxi, toți zic Hagi și Popescu. Incredibil”, a declarat fotbalistul. 

Vali Gheorghe: „Îmi plac baclavalele foarte mult”

„Îmi place foarte mult mâncarea de aici. E pe gustul meu. Foarte gustoasă. Îmi plac baclavalele foarte mult. Plus că am pe aici prin zonă restaurante cu mâncare gătită. Îmi aduce aminte de mâncarea mamei de acasă”, a mai precizat jucătorul. 

Vali Gheorghe: „Nu mă așteptam ca fanii turci să-și susțină atât de tare echipele”

„Știam despre turci că au fani fanatici. Dar nu mă așteptam să-și susțină atât de tare echipele. Sunt fabuloși. Și vin la meciuri. Știm toți ce se întâmplă la derby-uri sau când joacă Fener, Beșiktaș sau Galata acasă. Cred că mi-au rămas în cap și datorită acelui prim impact, de la meciul cu Fener”, a mai punctat Vali Gheorghe. 

Citește și:

„Apără Duckadam” sau „Du-te Dică” în comentariul jurnalistului viral de pe TikTok

SuperLiga Turciei » 11 din cele 16 echipe de Liga 1 au ales Turcia pentru cantonamentul din această iarnă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sadiq
sadiq  •  15 Ianuarie 2023, 20:41

Zici ca e penluna si noi in vreun beci. Toti romanii au fost macar la Istanbul si nu o data. Vb unui comm pe aici , plateste bani sa apara cu nu prea mai merge pe acolo treaba poate il ia Mioveni-ul

alex03036
alex03036  •  06 Ianuarie 2023, 21:11

probabil a cotizat baiatu' la cel mai bun ziar de sport din Romania cu un scop bine definit ei mai scriu despre el lumea își aduce aminte prinde si el un transfer la o echipă din coadă clasamentului daca ii place baclavaua, clar nu face mulți purici pe acolo

propaganda
propaganda  •  06 Ianuarie 2023, 20:36
Postat de Chris.Dumitrescu pe 06 Ianuarie 2023, 16:34

Supertare! Ar putea fi ghidul meu in Istanbul. Merg peste o luna pentru 10 zile. Banuiesc ca are timp liber, ca doar nu o fi titular tocmai acum.

Vezi ca Istanbulul are 2 fete, iesi de pe centru dar si cu atentie... O sa vezi fata mai asiatica si chiar si mai religioasa!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează